Diğer başlıklardada uzun uzun tartışmıştık gerçi, bir oraya bir buraya gitmenden bende pek ciddi olmadığını düşünüyorum ama yinede yazalım bakalım:
TL1000R bence güzel değil. Çünkü 2 silindirli bir makina. Racing motorlarla yüksek devir 4 silindir sesi artık bütünleşti. Yani yüksek devirli chopper gibi ses çıkarıyor ve güncel 1000liklere göre daha güçsüz. (135HP) Şekil olarak artçı koltuğunun üstünde kapak varken hayabusaya benziyor ama ön far tasarımı çok eski olduğunu hemen belli ediyor. 265km/h yapıyor bu arada. Benim düşüncem budur.
Daha önceki başlıklarındada söylediğim gibi tecrübene, parana bakarak sana SIFIR NAKED motosiklet tavsiye ediyorum. Rahaaat rahat sorunsuz binersin. Honda CBF500, Kawasaki ER-5, Hyosung GT650 yakışır sana.
ESKİMİŞ motosiklet sevdandan vazgeçmende ısrar ediyorum. Başına çok dert açıcak, defalarca söyledim.
markası suziki ama artık ben arkadaşın ciddiyeti hakkında ciddi şüphe sahibiyim ..önce gt250 r ile cbr ı kıyasladı sora 600 cc bi süper sport sordu şimdi 1000 cc ...diğer başlığındada demiştim yine diyorum yarın hayabusa ...goldwinge kadar yolu var gibime geliyo ...aslında iyi niyetli ama forumlarda tutarlı olmak gerekli....
Dünde 10 milyara R1 diyordu
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=20595