"...güneşe sürmek..."

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
eline sağlık canım abim.... :cat:

özellikle,fahişe yürekli kısmı cuk oturmuş.cok güzel abi cok güzel

Kendi rüzgarımızı yaratmak olmaz yaratılmısların arasında.
Bize yakısmaz yaradanın rüzgarının altında.
En güzel rüzgarları "O" yaratmıstır aslında.
Mühim olan dogru olandır, kısmet ise karar vermek kalp ile akıl arasında....

güzel paylaşım için saol

Forumdan Uzaklaştırıldı
Yazan elin dert görmesin.İnşaallah ağzından da bu hikayeleri kulaklarımızla işitmek nasip olur.

Kendi rüzgarımızı yaratmak olmaz yaratılmısların arasında.
Bize yakısmaz yaradanın rüzgarının altında.
En güzel rüzgarları "O" yaratmıstır aslında.
Mühim olan dogru olandır, kısmet ise karar vermek kalp ile akıl arasında....

Kelimelerin matematiği değil kelimelerin ne anlattığı nasıl aktığına bakmak lazım. Haşa biliriz haddi ve sende bilirisin bizi. Yaradanın yaradılmışlığında haps olursak kelimelere bakmassak ne anlattığına ölçersek şeklini. Dolanır dururuz etrafında. Ve atı alanlar geçereken sırattan geçer gibi üsküdara biz bu yakada Bir kaç kelimenin tavafında kalırız. Yol belli rehber belli varılacak belliyken teferrutta kalmak ve debelenmek alıkor o güzel yolculuktan ve varılacaktan bizi.

akalteke

Seni biliriz üstadım. Yanlıs anlama beni ne olur. Ne haddimize senin kelimelerinin arasında kusur aramak. Nereye bagladıgınıda biz anlarız da anlamayan kardeslerimiz icin acıklayı olur diye yazdım. Aksi takdir de, dedim ya ne haddime ben kimimki senin gibi bir insanın yazısını eleştireyim.

Aşk olsun ....

Gerisi boş ....

Seni biliriz üstadım. Yanlıs anlama beni ne olur. Ne haddimize senin kelimelerinin arasında kusur aramak. Nereye bagladıgınıda biz anlarız da anlamayan kardeslerimiz icin acıklayı olur diye yazdım. Aksi takdir de, dedim ya ne haddime ben kimimki senin gibi bir insanın yazısını eleştireyim.

Aşk olsun ....

Gerisi boş ....

esas buna kırıldım biz ne üstatlık sevdası güttük nede kusrumuzu sakladık varsa kusrumuz elbet dillenmeli. Ve denizler dalgalanmadan durulmamalı. aksı riya olur. Ve haddine hemde hemde kıtmir olma özleminde birinin yazısını eleştirmek yazının katibine sır verir

Allah razı olsun

güneşe sürmek.

Yahu kardeşim ne güzel bir insansın öleee..yazdıklarını okuyunca, tüylerim benden izinsiz dans etmeye başlıyolar zaten;Birde bakıyorum cerrahı ile bir latifeleşmeniz var ,sanki hacı bektaşı veli ile taptuk emrenin muhabbeti ve burdan ölee izliyorum büyük bir keyif ilee..TEŞEKKÜRLER ..TEŞEKKÜRLER.:rendeer:
sn:CERRAHIBen hacı bektaşi velinin (kuzey kolu)torunlarından biri olarak 1981 yılında hacca gidip soy adım olan bektaş şı hacılık ünvanınıda alabilecek konuma getirdim AMA...
ESAS olan kişinin içindekidir SİZLERDE olduğu gibi inş. bir gün bir toplantıda bolca sohpet ederiz. geçende sonradan talihsizliklere uğrayan sultanahmet gecesi akalteke ile beraberdik ama kalabalıktan laflaşamadık

Allah hepimizden razı olsun....

Ayni dili konuşan değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilirler. (Mevlana)

ne varsa yüreğinde bizle paylaşıyorsun canım abim.. saolasın..

Mevlana Hazretlerine "Filan kişi hiç günah işlememiş” demişler. Mevlana dudak bükerek: ”-Keşke işleseydi de sonra pişman olsaydı.” demiştir.

Yaptığımız hatalardır içimizdeki AŞK ateşini körükleyen. içimizdeki o engin oksaynusların üzerinde dalga olusturan. Dalgasız deniz neye yarar.
Dalga dalga yasanır AŞK dediğinde. Tek düze yasanan sey AŞK değildirki be üstad.
Gözlerdeki o yaşlar yapılan hataların telafisi içindir. O damlaların rahmetine gelir bir çok şey. "O" o kadar büyüktür ki....

Aşk olsun ...

Yahu kardeşim ne güzel bir insansın öleee..yazdıklarını okuyunca, tüylerim benden izinsiz dans etmeye başlıyolar zaten;Birde bakıyorum cerrahı ile bir latifeleşmeniz var ,sanki hacı bektaşı veli ile taptuk emrenin muhabbeti ve burdan ölee izliyorum büyük bir keyif ilee..TEŞEKKÜRLER ..TEŞEKKÜRLER.:rendeer:

Ne güzel söylersin kerdeşim. Velakin Ah o saydıgın Hazretlerin ayağının bastığı toprak olmak nasip olsa başka ne ister bu gönül.

Son düzenleme:
güzel muhabbetler dönüyor burda...... Akalteke tek değilmişsin, başka balıklarda var imiş derin sularında,Selam olsun size yüreğinin temiz olduğunu sandığım kaygısız ve kuşkusuz balıklar....

güzel muhabbetler dönüyor burda...... Akalteke tek değilmişsin, başka balıklarda var imiş derin sularında,Selam olsun size yüreğinin temiz olduğunu sandığım kaygısız ve kuşkusuz balıklar....

sandığın mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar