Kenan Sofuoğlunun motoru alınır mı?

Kawasaki Ninja 250SL 4.000 km de fiyatı 7500tl neden o kadar ucuz? Ve bu motor alınır mı? K.Sofuoğlunun antreman motoru.

WHjKxx.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
valla normal 1000 lik motosikletler bile pist için olanlar 1 sezonda rektifiyeye gidiyor. Bu motorun haşatını çıkartmıştır o

https://www.youtube.com/watch?v=SfwwdLmTCzA

o paraları etmez ,ha kenanı çok seversin manevi değeri için alırım dersin o ayrı mesele

Motorun piyasası 13000 tl falan bu yarı yarıya ve 4.000kmde

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:00 ----------

Motorun piyasası 13000 tl falan bu yarı yarıya ve 4.000kmde

Bahsettiğim motor verdiğin linkteki motor

Pistten çıkma 4bin km'de motor alınmaz cigerini sökmüşlerdir onun

4.000 km pistte kullandığını düşünsene kaç kere antraman yapmıştır kim bilir hep yüksek devir zaten 250sl nin canı ne

Kardes pist diyoruz. Piste cikmis ve 3.500 km muhtemelen sadece pistte kullanmistir. Adam her saniye zorluyor motoru. Fiyatı düşük yazdıysa bi sebebi vardir değil mi?

Videolarından izlediğim kadar 2. ve 3. viteslerin çoğunlukla kullanıldığı bir pistte antreman yapıyorlar. Hadi bilemedin 2, 3 ve 4. vitesler. Özellikler 2 ve 3 de baya kesiciye yakın hatta kesicide kullanıyorlar, yüksek devirlerde vites küçültüyorlar. Makina limitlerde gidiyor. Arada birde virajlarda motorların altların kayarak sürüklendiklerini görüyorum.

Tabi bunların hepsini videolardan izlediğim kadarı ile yazıyorum. Tekrar etmek istedim. Rakam gayet iyi. Sokakta abuk subuk kullanılmış motorlar varken gerçekten neye hizmet ettiği bilinen bir motor almak daha mantıklı gibi geldi bana. Rakam baya müsait.

Neden almazsın?

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:39 ----------

Videolarından izlediğim kadar 2. ve 3. viteslerin çoğunlukla kullanıldığı bir pistte antreman yapıyorlar. Hadi bilemedin 2, 3 ve 4. vitesler. Özellikler 2 ve 3 de baya kesiciye yakın hatta kesicide kullanıyorlar, yüksek devirlerde vites küçültüyorlar. Makina limitlerde gidiyor. Arada birde virajlarda motorların altların kayarak sürüklendiklerini görüyorum.

Tabi bunların hepsini videolardan izlediğim kadarı ile yazıyorum. Tekrar etmek istedim. Rakam gayet iyi. Sokakta abuk subuk kullanılmış motorlar varken gerçekten neye hizmet ettiği bilinen bir motor almak daha mantıklı gibi geldi bana. Rakam baya müsait.

Yani sence bana bir problem çıkarmaz ve gönül rahatlığıyla kullanabilirim?

3.452 kmdeymiş foto attı şimdi en fazla ne yapabilir ki o kadar düşük kmde?

km önemli değil arkadaşım.
adam dip gaz yüksek devir 4bin km çevirmiş daha ne yapsın.
Şöyle düşün sadece 1.vites dip gaz 500km kullansan km az motora bişey olmamıştır diyebilirmisin.?

Ciğerleri iyi açılmıştır o motorun, Kenan abi "mal muayyer" derse alınır :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar