Bu motoru tahmin ettiğim rakamlardan satmayı düşünenlere 2 kere daha düşünmeleri gerektiğini söyliyim.
Olmuyorsa hiç getirmeyin bence..
Örnekleri var, CB500 mesela,
Satmıyor beklendiği kadar
Performans olarak da bekleneni veremiyor deniyor fiyat olarak ise ötv sinden yenmiyor.
Aynı halt olacaksa hiç olmasın.
Yok uygun fiyatı (ötv dahil) başarabilirseniz bu motor tadından yenmez, şimdiden yan çanta demiri falan tasarımları başlasın.
Seyahat/kamp motorudur, yarış motoru değildir.
Tabiki inazuma ile 140 görünce sevinen ben, 165-170 lere tav olurum.
Hem de bana aynı konforu, yakıt tüketimini verecekse, oh mis.
Mt25 ya da R25 ini satıp cc yükseltcem son hız kasacam diye Dominar bakanlar bence bu forumdan uzaklaşsınlar, aradıkları burada yok.
Burada beklenen, üçlü çantamı doldurayım, varsa artçı mı alayım asfaltlı dağ yollarında, çam kokularında, motorum bayılmadan yolculuk yapayımdır.
Ara sıra plaja da gideriz..
Ben Forza'dan Inazuma'ya geçtim, inanın bana scooter olmasına rağmen Forza, Inazuma ya göre daha hızlı ve daha atak bir motor ama benim bir yerim eksilmedi.
0-100 kapışması ya da son hız denemeleri kimseye bişey ispat etme derdiniz yoksa gereksiz. Şahsen ben bakmıyorum.
Ama bir arkadaşın dediği gibi rampada kamyon da sollamasın bizi bi zahmet

Ya da arabalı bir arkadaşımız ile seyahat ederken arkasından yetişmek için uğraşmayalım, peşpeşe gidebilelim yani..
Umarım bu motor bu beklentileri karşılayabilir. Belki almam ama karşılasın isterim.