Gidilmez değil gidilir biraz yanlış anlattım galiba.ss ler gibi değil nakedlar çok yorar adamı yüksek hızlar 15dk da bir mola vermek zorunda kalırsın.kolların uyusur boynun ağrır oturuş pozisyonundan dolayı çok afedersin toto acır. Çünki sürüş amacı yüksek hızlar ile uzun mesafe yollar için değildir.kısa mesafede aralardan kolay sıyrılmaktır.atiktir kıvraktır. Mt03 mt 07 inazuma ve son olarak tnt25 kullandım. Mt07 den inmemim sebebi meret bas bas dedikçe benim hertarafımın ağrımasıydı160 vururken bile kafamı öne basmak için ayrıca enerji harcardım.ha benellim şu anda 130 gördünmü titreşim yapıyor ve dahada yoruyor. Amacım hız değil ben naked severim ilk aldığım motorda naked idi son da naked olucak.şehir içi performansları beni kendimden aldığı için naked kullanırım.mt07den sonra ise anlafımki bana yüksek cc olmuyo basacak yer için devamlı geziyordum oda cebe ve vücuduma zarar olduğundan tekrar 250 ye döndüm. Ha basarsın tabi basarsın ama yazık vücuduna.ama bu aractan daha azlasını beklemeyin.aerodinamik yapısı ve zincir dişli ve tork yapısı yüzünden mutlaka aynı değerdeki ss lere göre yavaş kalacaktır
Serdar bey zaten sadece sizin için yazmadım mesajımı. Kalp kırdıysam özür dilerim. Geçtiğimiz sayfalarda da yazdım. Elin çinlileri gezi/seyehat motoru bu diye tanıtıyorlar ona kıl oluyorum. Seyehat motoru dediğin naked olmaz zaten
Hangi motor olursa olsun otobanda günümüzde kamyonlar bile 120 ile gidiyor. İstanbul'dan Ankara'ya fuar dönüşü Vito ile 130-140'tan aşağı düşmeden geliyoruz. Otobanlar'da kimse 90 ile falan gitmiyor. Bu motor 130-140'ta bağırıyor zaten 125'ten sonra biraz eli ayağı çekiliyor. ilk hız denemesi videolarında 150'yi motor zor görüyor. Zaten o videolardan sonra hala video gelmedi. Eğer bu hız değerler ile gelirse otobanda üzer adamı. Dediğim tek şey bu aslında.
Zaten bu pazar bildiğim kadarı ile Antalya'da bayi toplantısı var diye biliyorum. Birileri denerse görürüz
Ayrıca şahsi fikrim bu motorun yazılım ile kısıtlı olmasının sebebi SS400'e engel olmamak