- Konu Yazar
Hocam bilinçli olarak yaptımSelam xtreme max'ı o kadar tatlı övmüşsün ki klx mi crf mi wr250 mi desem xtreme şıklarda niye yok diyeceksin sanırım. Cross meraklısı olarak ilk işim bunu incelemek olacak malum japonlar pahalı. Yazın da harika olmuş crosstan pulsara yönelmiştim tekrar iştahım kabardı
Ülkemizde malesef kdv ötv zart zurt problemleri belli , çoğumuz KTM husaberg husqvarna alamayabiliyoruz, bu işi merak edip katılmak isteyen herkesin Husaberg veya Husqvarna alacak durumu olmayabilir, onun icin en makul olanı daha cok anlattım elimden geldiğince, Ki ben extreme max'ımı hayatta Husqy ile ayrı tutmam , yağlar eşit dağıtılır
Hatta Extreme ile işe git gel yaptığım aktif kullandığım için Husqy den daha cok üzerine titrerim
Sıfır aldım, 10bin olmasına cok bisey kalmadı , beni çok şükür bir defa bile yolda bırakmadı teker patlaması hariç.
Maddi durumu olan arkadaşlar zaten , yaa bunun daha alengirli olanı yokmudur felan diye sorar o zaman Git 450exc al deriz, Husqvarna 600 al deriz , deriz de deriz