Alpine Stars Eldiven Çekilişi Vlog

Video'yu lütfen sonuna kadar izleyin,sağduyularımı sizde duyun ve beğendiyseniz paylaşarak duyurun..
Çekiliş Hakkında:Alpine Stars kullandığımdan eldivenlerden bir çift daha evde durmakta bunu çekiliş yaparak vereceğim evde durmasın 50.yorumu atan kişiye vericem arkadaşlar eldiveni.. (Youtube'daki yorum yerine arkadaşlar)

https://www.youtube.com/watch?v=HJI3UwhP4sw

Ben izledim hocam,siz direk bana gönderin motor alacak arkadaş yeni ben ona hediye ediyim :D (ciddiyim)

Ben izledim hocam,siz direk bana gönderin motor alacak arkadaş yeni ben ona hediye ediyim :D (ciddiyim)
maalesef el altından iş yapmak istemiyorum :) orda söyledim ne dediysem öyle yapıcam :)

hacı ben 50 yorum atayım peşpeşe bi sıkıntı olmaz umarım :cherry:
malesef onu kabul edemem maillerden kontrol edip 50.kişiye göndereceğim :)

kullandığınız kameranın markası modeli nedir ?
next aee sd21 pro

Bir müslüman olarak imitasyona el uzatmam çok şükür arkadaşlara bol şans.

Bir müslüman olarak imitasyona el uzatmam çok şükür arkadaşlara bol şans.

Yorumun için sağol dostum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:05 ----------

Duyan duymayana işten yeni gelenler için güncelliyorum çekilişe herkes katılabilir.

Yolda yetersiz eldivenli yada eldivensiz bir motor sürücüsünü gördüğünde ona hediye etsen yaptığın iyilikten 1saniyede olsa için ferahlasa çok daha iyi olmazmı,iyilik mi yapıyorsun reklammı belli değil 50. yoruma eldiven de neymiş..birde imitasyonsa komik yani..

Reklam zaten. Bunun herkes fatkında . Ben de yorum attım :) aynen birine hediye etmek iyilik olur.

Yolda yetersiz eldivenli yada eldivensiz bir motor sürücüsünü gördüğünde ona hediye etsen yaptığın iyilikten 1saniyede olsa için ferahlasa çok daha iyi olmazmı,iyilik mi yapıyorsun reklammı belli değil 50. yoruma eldiven de neymiş..birde imitasyonsa komik yani..
mevzu içimi ferahlatmak değil,kendini düşünmeyeni benim düşünmem gerekmiyor o kadar düşüncelisiniz siz yapın madem,evet reklam olduğunu hepimiz biliyoruz ne yani yapmayalım mı ? ne kadar kötülüyorsunuz ya sanki düşmanınızım ben sizin anlamıyorum gerçekten.

Reklam zaten. Bunun herkes fatkında . Ben de yorum attım :) aynen birine hediye etmek iyilik olur.
teşekkür ederim dostum hepimiz farkındayız aslında :)

Sağduyularımı sizde duyun ne demek hocam :)
o an ne yaşadıysam artık :)

abone kasmak için çakma alpinestars eldiven kullanmak güzel fikir

abone kasmak için çakma alpinestars eldiven kullanmak güzel fikir

Cok abone olunca noluyor acaba? Youtube bıldıgım kadarıyla ızlenme sayısına para verıyor reklam ıceren vıdeolarda. Youtube'da ben reklam ıceren motosıklet vlogu gormedım pek. Bu adamlar bır para beklemıyorsa ne dıye boyle ısler yapıyorlar? Vıdeo duzenlemek falan vakıt alan seyler. Ben paraya cevıremeyecegım boyle seylere vakıt harcamam mesela. Yerıne kıtap okurum ne bılıyım konferanslara egıtımlere gıder, fuar gezerım.

Bu adamların mantıklı bır amacı var mı acaba? Izleyenlerıne cogu "dogru surucu" ımajı verıp yanlıs bılgıler de verıyorlar. Tuhaf, ben anlam veremıyorum.

Cok abone olunca noluyor acaba? Youtube bıldıgım kadarıyla ızlenme sayısına para verıyor reklam ıceren vıdeolarda. Youtube'da ben reklam ıceren motosıklet vlogu gormedım pek. Bu adamlar bır para beklemıyorsa ne dıye boyle ısler yapıyorlar? Vıdeo duzenlemek falan vakıt alan seyler. Ben paraya cevıremeyecegım boyle seylere vakıt harcamam mesela. Yerıne kıtap okurum ne bılıyım konferanslara egıtımlere gıder, fuar gezerım.

Bu adamların mantıklı bır amacı var mı acaba? Izleyenlerıne cogu "dogru surucu" ımajı verıp yanlıs bılgıler de verıyorlar. Tuhaf, ben anlam veremıyorum.

amaç sanırım abone kasıp kendini tatmin etmek para için yapmıyor.
zaten sürüşü tam bir efsane önceki videolarından belli oluyor.

Hocam böyle vlog mlog islerine vaktinizi ziyan etmeyin yazık.
Araziye gidin araziye.

Hocam hep evden işe 2 veya 2.5 km git gel yaparken video çekecekseniz bence de uğraşmayın. Ara sokaklarda gezmenin bir ilginçliği yok.

çekiliş devam ediyor 23.kişide şuanda.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:55 ----------

zevk meselesi sen onları yaparsın ben bunları

amaç sanırım abone kasıp kendini tatmin etmek para için yapmıyor.
zaten sürüşü tam bir efsane önceki videolarından belli oluyor.
kendimi tatmin etmek açmadım ve hiç öyle düşünmedim sayenizde böylede düşünebilirim orada bir emek yatıyor saygısızsınız başka hiç birşey demiyorum.

Hocam böyle vlog mlog islerine vaktinizi ziyan etmeyin yazık.
Araziye gidin araziye.
ver bi cross motor gideyim araziye.

Hocam hep evden işe 2 veya 2.5 km git gel yaparken video çekecekseniz bence de uğraşmayın. Ara sokaklarda gezmenin bir ilginçliği yok.

dostum hep böyle çekmiyorum havalar soğuk bi 10 15 km yol yap sen bi çıkıp istiyosan yapabiliyomusun farkına var ? son 3 videom eve gidip gelirken yapamıyorum yol hava soğuk olduğu için maalesef.

Çekiliş Devam ediyor sayın üyeler üye olmayan arkadaşlar 23. kişideyiz 50.kişiye vereçeğim eldivenleri!

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:57 ----------

Çekiliş devam etmektedir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar