çekiliş devam ediyor 23.kişide şuanda.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:55 ----------
Cok abone olunca noluyor acaba? Youtube bıldıgım kadarıyla ızlenme sayısına para verıyor reklam ıceren vıdeolarda. Youtube'da ben reklam ıceren motosıklet vlogu gormedım pek. Bu adamlar bır para beklemıyorsa ne dıye boyle ısler yapıyorlar? Vıdeo duzenlemek falan vakıt alan seyler. Ben paraya cevıremeyecegım boyle seylere vakıt harcamam mesela. Yerıne kıtap okurum ne bılıyım konferanslara egıtımlere gıder, fuar gezerım.
Bu adamların mantıklı bır amacı var mı acaba? Izleyenlerıne cogu "dogru surucu" ımajı verıp yanlıs bılgıler de verıyorlar. Tuhaf, ben anlam veremıyorum.
zevk meselesi sen onları yaparsın ben bunları
amaç sanırım abone kasıp kendini tatmin etmek para için yapmıyor.
zaten sürüşü tam bir efsane önceki videolarından belli oluyor.
kendimi tatmin etmek açmadım ve hiç öyle düşünmedim sayenizde böylede düşünebilirim orada bir emek yatıyor saygısızsınız başka hiç birşey demiyorum.
Hocam böyle vlog mlog islerine vaktinizi ziyan etmeyin yazık.
Araziye gidin araziye.
ver bi cross motor gideyim araziye.
Hocam hep evden işe 2 veya 2.5 km git gel yaparken video çekecekseniz bence de uğraşmayın. Ara sokaklarda gezmenin bir ilginçliği yok.
dostum hep böyle çekmiyorum havalar soğuk bi 10 15 km yol yap sen bi çıkıp istiyosan yapabiliyomusun farkına var ? son 3 videom eve gidip gelirken yapamıyorum yol hava soğuk olduğu için maalesef.
Çekiliş Devam ediyor sayın üyeler üye olmayan arkadaşlar 23. kişideyiz 50.kişiye vereçeğim eldivenleri!
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:57 ----------
Çekiliş devam etmektedir.