Arkadaşlar motorumu teslim aldım

dostum hayırlı olsun yeni motorun kazasız belasız binmek nasip olsun...
arkadaşların önerilerini dikkate al mutlaka..
bir de bu motor kaç hp?

Teşekkürler.8 Hp

senator.htm

Motor bu arkadaşlar rengi gri.

Son düzenleme:
resim açılmamış. motorun ağırlığı bayağı bir varmış. mondial zat larda öyle. acaba o motor o ağırlığı kaldırabiliyormu. hep merak ettim ama nedense soramadım daha... sende cevaplamış olursun bu arada :)

resim açılmamış. motorun ağırlığı bayağı bir varmış. mondial zat larda öyle. acaba o motor o ağırlığı kaldırabiliyormu. hep merak ettim ama nedense soramadım daha... sende cevaplamış olursun bu arada :)

Valla motor ağırlığı kaldırıyorda kardeş,bide ben onu kaldırabilsem.:) :queen:

hayırlı ugurlu olsun dostum,
taksilere ve minibuslere dikkat ve polislere ;)
Güle güle kullan.

allah kazasız belasız seyirler nasip etsin . inşallah motorun seni üzmez bol km ler yaparsın yapdıkcada motorun perfonmansını bizlerle paylaşırsın. bende almayı düşünüyorum inşallah nasıp olur.

Kazasız belasız mutlu ve sağlıklı günlerde kullanman dileğiyle...
Hayırlı olsun!
Ayrıca "MAAŞALLAH" da diyelim nazar değmesin...

Hade hade kaptın motoru durma hadi koş yollara elciğe dokunan elin sesi motorun kulaklarına fısıldasın.Motorda yollara haykırsın özgürlüğü.Aşkın vukuu bulsun şehvetiyle motorun.Koş yollara koş bayıra koş çayıra çıkar doya doya tadını.HAYIRLI UĞURLU OLSUN.kazasız belasız inşallah. DARISI BAŞIMA

Hade hade kaptın motoru durma hadi koş yollara elciğe dokunan elin sesi motorun kulaklarına fısıldasın.Motorda yollara haykırsın özgürlüğü.Aşkın vukuu bulsun şehvetiyle motorun.Koş yollara koş bayıra koş çayıra çıkar doya doya tadını.HAYIRLI UĞURLU OLSUN.kazasız belasız inşallah. DARISI BAŞIMA

Darısı başına cardoso:queen:

http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=20531&highlight=senator

Resimlerde burada.

Dün itibariyle Bisan Senator 150 motorumu teslim aldım.Tahmin ettiğimden daha büyük geldi bana ve ayrıca ağırlığı fazla (143 kg).Bakalım alışacağız inşallah.Ayrıca seri bir motor,söylenildiği kadar ağır kalmıyor.Yakında resimleri paylaşırım sizlerle.Sevgiler.

Dün itibariyle Bisan Senator 150 motorumu teslim aldım.Tahmin ettiğimden daha büyük geldi bana ve ayrıca ağırlığı fazla (143 kg).Bakalım alışacağız inşallah.Ayrıca seri bir motor,söylenildiği kadar ağır kalmıyor.Yakında resimleri paylaşırım sizlerle.Sevgiler.

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sevgili arkadaşım;

öncelikle gecikme dolayısıyla özür dilerim.Allah iyi günlerde kullanmayı,kazasız belasız sürüş zevkini nasip etsin.

hayırlı olsun güle güle kullan kazasız belasız sürüşler...

kaza bela vermesin Allah

hem kendine hem trafikteki dier sürücülere dikkat et toprağım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar