Arkadaşlar motorumu teslim aldım

Dün itibariyle Bisan Senator 150 motorumu teslim aldım.Tahmin ettiğimden daha büyük geldi bana ve ayrıca ağırlığı fazla (143 kg).Bakalım alışacağız inşallah.Ayrıca seri bir motor,söylenildiği kadar ağır kalmıyor.Yakında resimleri paylaşırım sizlerle.Sevgiler.

Motosikleti
YAMAHA FZ6 N
Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız inşallah

Teşekkür ederim arkadaşlar.Sağ olun,var olun.Batuhan_35 :wiinkk:

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
hayırlı olsun dostum
güzel geziler yaparsın inşallah

hayırlı olsun.kazasız belasız sürüşler dilerim.
nazar değmesn.

hayırlı uğurlu olsun. daha iyileride nasip olur inşallah
Allah kaza bela vermesin

Teşekkür ederim arkadaşlar.Sağ olun,var olun.Batuhan_35 :wiinkk:

nazarlkvs1.jpg

Son düzenleme:
Hayırlı olsun kazasız belasız keyifli sürüşler.... güle güle kullan...

Kardeş hayırlı olsun Güle güle kazasız belasız cezasız kullanırsın inşallah :)

Hayırlı olsun arkadaşım güle güle kullan. Aman diyim dikkat et scooterların bazı sıkıntıları vardır bunları sakın göz ardı etme. Ben iki kez kaza yapmış eski bir scooter kullanıcısı olarak sana bir kaç öneride bulunmak isterim haddim olmayarak. Birincisi eğer durumun varsa mutlaka lastiklerini değiştir yol tutuşları berbattır. Bir de yan yatışlarda ve virajlarda kesinlikle gaz verme. Allah muhafaza yapışırsın yere. Ben yapıştım çünkü inan attan düşmüş gibi oluyor insan. Allah kazasız belasız sürmek nasip etsin. (Bir de arka frene çok baskı uygulama unutma motoru durduran ön frendir. Her ikisini de dengeli kullanmak gerekir.)

Hayırlı olsun arkadaşım güle güle kullan. Aman diyim dikkat et scooterların bazı sıkıntıları vardır bunları sakın göz ardı etme. Ben iki kez kaza yapmış eski bir scooter kullanıcısı olarak sana bir kaç öneride bulunmak isterim haddim olmayarak. Birincisi eğer durumun varsa mutlaka lastiklerini değiştir yol tutuşları berbattır. Bir de yan yatışlarda ve virajlarda kesinlikle gaz verme. Allah muhafaza yapışırsın yere. Ben yapıştım çünkü inan attan düşmüş gibi oluyor insan. Allah kazasız belasız sürmek nasip etsin. (Bir de arka frene çok baskı uygulama unutma motoru durduran ön frendir. Her ikisini de dengeli kullanmak gerekir.)

Bilgiler için çok teşekkür ederim.Farkındayım inan,bende onun için çok temkinliyim.:cat:

dostum hayırlı olsun yeni motorun kazasız belasız binmek nasip olsun...
arkadaşların önerilerini dikkate al mutlaka..
bir de bu motor kaç hp?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar