Motosikletin Ferrarisi Ducati mi?

Mersin İl Temsilcisi
Ağustos F4 ü bilen var mı?
https://www.google.com.tr/search?q=agusta+f4&client=ms-android-a1-longcheer-rev&prmd=ivsn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiWqquXpfTQAhVLsBQKHXssA8EQ_AUIBygB&biw=360&bih=512#imgrc=jzQLcoqJ7vzhMM

Motosiklet kullanmanin hayalini kuran, uzaktan motosiklet seven insanlar icin evet motosikletin ferrarisi ducatidir. Cunku imaji kullanisliligindan cok daha on plandadir. Medyatiktir. Ve iki teker uzerinde 150 yapabilmek fazlasiyla tuyler urpertici bir heyecandir ducatiyi ferrariyle eslestirenler icin. Ducati ne en hizlidir ne de en kullanisli. Hennesy venom veya bugatti veyron supersport dunyanin plaka takip yollarda kullanabileceginiz en hizli arabalaridir. Hatta ilk 5 te bile degildir ferrari. Ama ferrari ferraridir. Ducati de oyle. Ducatiye verebilecegim parayla asla ducati almam. Tipki ferrariye verebilecegim parayla asla ferrari almayacagim gibi...

Ağustos F4 ü bilen var mı?
https://www.google.com.tr/search?q=agusta+f4&client=ms-android-a1-longcheer-rev&prmd=ivsn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiWqquXpfTQAhVLsBQKHXssA8EQ_AUIBygB&biw=360&bih=512#imgrc=jzQLcoqJ7vzhMM

Genelde kol çıkarıyor muhabbetlerini çok duydum

Ferrari'si ducati ise motosikletin McLaren'i hangisidir acaba?

MV agusta var ister McLaren de ister Lamborghini

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:25 ----------

benim gönlümün ferrarisi Aprilia o V motorların sesine hastayım

Aprilia o kadar prestijli bir marka değil burda mesele Ferrari gibi ikon olmak iyi gidişten sesten veya başka bir şeyden bahsetmiyoruz ki sende gönlümün diye belirtmişsin yeni fark ettim

Motosikleti
Dominar 250
Kardeşim ferrarimi kaldı artık desem yeridir=)

Bkz.lamborghini aventador

Bkz.Lamborghini Veneno

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar