Selamin aleykum nc 700 kullabicisiyim motoru satip cbf600 almak istiyorum 14 - 15 bin tl ye alacagim.motor cok sikinti cikarirmi yakit masrafiniz nedir sehir ici disi lt olarak verirseniz sevinirm
Facebook kullaniyorsaniz ordan cbf 600 grubuna dahil olup, sorulariniza cok daha kisa zamanda cevaplar bulabilirsiniz![]()
Malesef facebook kullanmiyorum burdan yardimci olacak arkadas varsa sevinirim
Zeus cam var netten bulabilirsiniz 54cm, buralar pek aktif değil gibi bizim motor icin... Bu bakımları nerede yaptırdınız acaba birde disk değişimi yapın bende ekonomi el veriyorsa taşlama işlemi icin pek iyi şeyler duymadım. Benim de 30000 bakımı var fiyat aldım güzel kalın maşallah :/cbf 600 sa mý bugun aldým . inazuma f ile takas ettik 100000 km de biraz bakýma ihtiyacý vardý
YAPILACKA ÝÞLEMLER
YAÐ DEÐÝÞÝMÝ
YAÐ FÝLTRESÝ DEÐÝÞÝMÝ
ÖN AMANSÖR KEÇELERÝ VE YAÐ DEÐÝÞÝMÝ
GÝDON DÜZELTME
FREN DÝSKLERÝ TAÞLATMA
ÖN FREN BALATALARI DEÐÝÞÝMÝ
GENEL TEMÝZLÝK VE YAÐLAMA
TOPLAM MASRAF : 950 TL
5000 KM SONRA BÝ LASTÝK ÝSTER suanlýk bu kadar.
---------- Mesajlar birleþtirildi - 13:15 ---------- bir önceki mesaj zamaný 13:14 ----------
uzun tur camý nereden buluruz veya kendi camý yukselebilyormu ?
Zeus cam var netten bulabilirsiniz 54cm, buralar pek aktif değil gibi bizim motor icin... Bu bakımları nerede yaptırdınız acaba birde disk değişimi yapın bende ekonomi el veriyorsa taşlama işlemi icin pek iyi şeyler duymadım. Benim de 30000 bakımı var fiyat aldım güzel kalın maşallah :/
O tür makinelerden herhangi birine sahip olsam hiç girmezdim o işe kaldı ki bizim diskler öyle çok pahalı değil ama siz bilirsiniz iyice araştırın bence. Orjinal cam kaç cm bilmiyorum maalesefMv agusta. Ducati vs yaria icin olan makinalarda. Taslama islemi yapiyorlarmis. Gittigim servis ozel bi servis sariyer de
Mevcut cam kac cm aca a
O tür makinelerden herhangi birine sahip olsam hiç girmezdim o işe kaldı ki bizim diskler öyle çok pahalı değil ama siz bilirsiniz iyice araştırın bence. Orjinal cam kaç cm bilmiyorum maalesef
valla yapan kiþi iþin ehli idi o yuzden sýkýntýsýzca tamam dedim ve bu aralar baya sýkýstýgým icin yeni disk alma ben biraz yorardý .
bu cbf turkiye forumuna giremiyorum kayýt olunmuyor ve cogu forum kilitli üyemisin acaba oraya ? yada baska forum varmý cbf icin
Facebook dışında yabancı kaynaklı forumlar olabilir araştırmak lazım...Cbf icin facebook disinda bir site varmi ? Ben facebook kullanmiyorum o yuzden pek dahil olamiyorum
şimdi bu alet er6f'e alternatif mi oluyor? Şekilden falan biraz öyle anladım.