bence şuan senin bu yorumu yazdığını bile biliyorlar yada elinde sigara bi köy kahvesinde sigara içtiğini. bilmem anlatabildim mi
herkesin her şeyden haberi var...
Açıkcası aynı düşüncedeyim bazı konularda enteresan bilgilere sahibim ama bunları yazmak hem tehlikeli hemde korku salmaya sebep olur.
mesela size "ES..." desem pek bir anlam ifade etmez ( tam kod adını yazmıyorum ) hala fal olarak görev yapmakta. kimileri tarafından kimliği açığa çıktı denilsede bu henüz tam ispat edilememiştir.
ES... kod adlı kişi gazeteci ve bir dönem haber müdürlüğü yapmıştır hemde ülkedeki en önemli gazetesinde diyebilirim. bu konuya sonra değineceğim.
şimdi dünün PKK'lıları nasıl olduda bugünün ULUSAL'cıları oldu. biraz bakalım.
Doğu Perinçek.
Doğu Perinçek Ulusalcı.
Yalçın Küçük
Yalçın Küçük ulusalcı
Dikkat ettiyseniz kod adının tamamını yazmadım MİT Ajanının hatta adınıda yazmadım. sadece PKK kamplarına rahatlıkla girip çıkan gazetecilerden bir tanesidir.
bunlardan bahsetme sebebim daha düne kadar kurulamaz dediğim Kürdistanın ilk temelleri türkiyede atılmak üzere olduğunu belirtmek için yazdım.
bu kurulmanın Türkiyenin parçalanmadan yapılması imkansızdır bu yüzdendirki eyalet sistemi 2017 de geçilmesi planlanıyor.
ve maalesef bunu durdurmak için yapılabilecek herhangi bir şey yok. yani şu parti gitsin bu parti gelsin demek süreci sadece uzatıcak.
bunları yazarken tarifsiz bir üzüntü içindeyim çünkü güzel Ülkem sırtlanların ini haline gelmiş.
bu projeyi yürütenlerin içeriden yönetilmediği için seyretmekle yetineceğiz.
şunu diyenlerde olacaktır iyi atıyorsun sallıyorsun keşke bunu diyenlerin haklı olmasını çok isterdim.
son olarak Abdullah Öcalan sadece bir piyondur Pkk'yı kuran ve yönetenler malesef çok uzak olmayan bir yapıdır. akıl hocası ise gerçekten bir hocadır ve Profesördür.
Allah yardımcımız olsun zira sandığınız kişiler size yardım etmek için bir şey yapmıyacaklar.