piyasayı bilenler.R1i sezon sonu kaça alabilirim??_!!yardım!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar bi racing makine almak istiyorum 2. el.şu an fiyatlar baya yüksek 98 model suzuki gsx-r bile 8 9 milyar.sezon sonu R1 almayı düşünüyorum.2000-2006 model arası ama sele altı egzost şart.buda 2004-2006 modeller arası.piyasayı bilen arkadaşlar lütfen yardım edin.benim piyasadan haberim yok.
10 milyara bi makine alabilirmiyim acaba.Şimdiden tşkk.SAygılar
NOT:geçen hafta zzr satıldı 1100 lük makine kaçırdıgıma çok üzüldüm.evlilik nedeniyleymiş 6 milyara satıldı.Damatlık alınması için.hala üzülüyorum kaçırdıgıma.
Neyse yardımlarınızı bekliorum.2.el 2004 R1 fiyat lütfen.Hayabusa kullanan bi arkadaşım 9 milyara falan buluruz bi R1 kışı bekle demişti.
SAYGILAR:::..

Sıfır R1 30.0000 YTL olduğuna göre söylediğin fiyatlara ancak hurda alabilirsin. Kendini kandırmaman için söylüyorum. Yani çok temiz SS motor lafı komik olduğu için eski model yada yüksek km SS katiyen tavsiye etmem. O bahsettiğin ZZR1100 heralde 1990 model falan? Sürekli yolda kalmak yada haftada 250YTL servise vermek istiyorsan al tabi! Hayabusa R1'den ucuz bu arada. 9 milyara yok öyle birşey, arkadaşın atmış.
Hele birde R1'den bahsediyorsun. 15bin ytlden kapı açılıyor 25e yolu var bilesin. Ayrıca daha önce ne motosiklet kullandın tecrüben nedir yazmamışsın. Hiç kullanmadım R1 alıyorum diyorsan konuyu baştan kapatalım hiç konuşmayalım. Avatarındaki fotoğrafından oldukça genç gözüküyorsun, seninki bir sevda gibi sanki. Gel sana sıfır Kawasaki ER-5, Honda CBF500, Hyosung GT650 falan tavsiye edeyim. Tabi CİDDİ ileri sürüş eğitimi alman "şartı" ile.

Sıfır R1 30.0000 YTL olduğuna göre söylediğin fiyatlara ancak hurda alabilirsin. Kendini kandırmaman için söylüyorum. Yani çok temiz SS motor lafı komik olduğu için eski model yada yüksek km SS katiyen tavsiye etmem. O bahsettiğin ZZR1100 heralde 1990 model falan? Sürekli yolda kalmak yada haftada 250YTL servise vermek istiyorsan al tabi!
Hele birde R1'den bahsediyorsun. 15bin ytlden kapı açılıyor 25e yolu var bilesin. Ayrıca daha önce ne motosiklet kullandın tecrüben nedir yazmamışsın. Hiç kullanmadım R1 alıyorum diyorsan konuyu baştan kapatalım hiç konuşmayalım. Avatarındaki fotoğrafından oldukça genç gözüküyorsun, seninki bir sevda gibi sanki. Gel sana sıfır Kawasaki ER-5, Honda CBF500, Hyosung GT650 falan tavsiye edeyim. Tabi CİDDİ ileri sürüş eğitimi alman "şartı" ile.
+1
avatardan belliki ilk motorun olacak bencede gt 650 veya 250 al derim
avatardan niye belli? :) motor sürücüsü öyle saçla uğraşamaz kaska dayanmaz o saçlar:)

yanlış anladın ve çok sert çıktın bence.neyse önemli degil.bahsettigim zzr hurda degil daha 8.000 km de olan çizigi bile olmayan bir motordu.yeni alınmıştı yani.maddi sıkıntıdan satıldı bu 1.si. 2. siyse alan arkadaşlarımdan ve tanıdıklarımdan biliyorum.sezon sonu çok iyi motorlar düşebiliyo.bilen arkadaşlara sormuştum ben aslında.r1 den bahsediorum evet nete bi bakarsan 10 milyara 2001 modellerin oldugunu görüceksin arkadaşım.ve tanıdık vasıtası ile yada paraya ihtiyacı olan birinden alınabilir diye düşünüyorum.eger 6 milyara 0 denilebilicek zzr satılabiliyosa 10 a da r1 satılabilir.şans işi bunlar.hatta 13 e buldum bi tane 2003 model r1 ama 2004 arıyorum.tşkk.yani o kadarda zor degil.ama o paraya hurdadan başka motor bulamıyosan eger.o senin becerin ve şansın derim.tşkk eyvallah yorumun için.SAYGILAR

eheh :D arkadaşlar tabiki motor sürücüsü saçla başla ugraşmaz.ama konsere çıkmadan önce joleye izin var dimi:Dsolist oldugum için şeklimin bu olması lazım.tşkler süpersiniz.:D:D:D:D:D

Son düzenleme:
Tamam, bul al sen 10 milyara. Hem bize soruyosun, hem kendin işi biliyosun kabullenmiyorsun. 8bin kmde çiziksiz ama bütün contaları vsleri 15 senede çürümüş. Sana 10 milyara motor yok demiyoruz. 10 milyara alınması mantıklı 1000lik SS motor yok diyoruz. 1000lik bir SS 10 milyarsa EN AZ 8 yaşındadır yada en az 40bin km yapmıştır. Neyse sen daha iyi biliyorsun zaten, yardım ettiğime pişman oldum, başarılar.
Bu arada hani piyasayı bilmiyordun?

Tamam, bul al sen 10 milyara. Hem bize soruyosun, hem kendin işi biliyosun kabullenmiyorsun. 8bin kmde ama bütün contaları vsleri 20 senede çürümüş. Sana 10 milyara motor yok demiyoruz. 10 milyara alınması mantıklı 1000lik SS motor yok diyoruz. Neyse sen daha iyi biliyorsun zaten, yardım ettiğime pişman oldum, başarılar.

arkadaşım gerçekten ksr bakma.hani hurdadan başka bişi alamazsın deyince dalga geçer gibi oldu o yüzden benim tepkim.bu arada ben motora binerim ama teknik özellik falan anlamam.bu yüzden sormuştum.piyasayıda az buçuk bildigim için.bulunabilir dedim.kırıcı olmasan sevinirim fakat;GERÇEKTEN sagol yardımın için.eyvallah

piyasayı internetten biliorum sadece.kızıltopraga 2 aydır gidicem ama zaman bulamıyorum.yaz oldugu için konserler vs yoruyo

msn:[email protected] eklerseniz memnun olurum

Son düzenleme:
10 milyar değerinde 1000lik SS'a hurda yakıştırması yapmak gayet doğal. Bir kere efendi kullanılan SS motor yok. Öyle 40-50bin km yapan 8-10 yaşına gelen SS'ler gerçekten hurda gibidir. Sokaklarda defalarca gördüm tanıdıklarımdanda tecrübe ettim. Dökülüyorlar, yolda kalıyorlar zırt pırt birşey bozuluyo. Bilmemne çipli vanası örş örşü arızalandı 500 euro deyiveriyolar serviste anlıyorsun dünyanın kaç bucak olduğunu. Yani öylesine sert kullanılıp o kadar eskiyince japon olmasının pek bir önemi kalmıyor
Yanlış anlayacak bir durum yok. Senin iyiliğin için yazdık ne yazdıysak. Alma yani, bak tavsiye etmiyorum demiyorum: ALMA diyorum. 1000lik SS almak için cebinde 20-25binytl olması lazımki parasına değecek birşey alasın. Ki bide eğitim meselesi var, ancak binince anlarsın ne demek istendiğini. SS'ler şaka motoru gibi, yani gereksiz derecede hızlı tehlikeli sınırlarının üstünde. Ancak gerçekten çok iyi motor kullanıyorsan amacın sırf sürekli hızlanmak basmak ise SS almalısın. Ki ben senin bu durumda olduğunu düşünmüyorum. Ha birde 600lük sana yetmedide R1 istiyosun ya...
Kırılma, kırılacak birşey yok. Yani amacım ezmek cezalandırmak vs değil. Yardımcı olmaya çalışıyorum.
Yani 10 milyara SS aldım diceksin, sonra her ay benzini hariç servise 1 milyar vericen, lastik alıcan 1 milyar oh oh 10 milyara motor aldık walla.
Pek tabiki seni vazgeçirmek için bir miktar abartı var. Ama mutlu olmayacağının garantsini veririm. Bi alayım benim olsunda bakarız diye düşünüyorsun sanırım. Yürümeyince 1000lik ssin olsa ne olur diyeyim.
Gençsin, taktın kafaya bir kere 10 milyar vericem 1000lik super sportum olucak diyosun ve kabullenmek çok zor geliyor farkındayım. Ama gerçekler acı. Ne kadar ekmek o kadar köfte. 10 milyara bu kadar yani. Ya beklentilerini düşür ya paranı artır. Yani ben 10 milyarım varsa 1000lik ikinci el döküntü SS almaktansa yukarıda bahsettiğim naked makinalardan birini SIFIR alırım ooooh gıcır gıcır sorunsuz garantili. Yepisyeni.

zaten 250 lik kullanıyorum 1 senedir.almışken tam almak istiyorum.öyle her sene motor degiştirmek istemiyorum.yani zaten her motor farklı.bindigin gibi basıp gidemiyorsun.her motor farklı karakterde.gerekirse 1 sene kapalı garajda alışırım motora sonra trafige çıkarım.ve hız meraklısı degilim bu arada.ama altımdaki makinanın buna cvp vermesini isterim tabi.ben nizami 10 dedim zzr ı 6 ya verdiklerini duyunca.ve zzr gerçekten temiz motordu.adamda 2 motor var suzuki gsx-r 600 98 model ve zzrı yeni almıştı(0 motor)hafta sonu geziodu sadece.zaten adam servis herzamen bakımını yapan bi adam.suzuki bile 0 gibi yani...

pardon şimdi okudum.10 milyar dedim ama zzr ı 6 duyunca ve arkadaş hatta akraba kışa buluruz bi tane arkadaştan tanıdıktan 10 a falan dedigi için 10 dedim.fiyatı açabilirim biraz:)

Son düzenleme:
Dediğim gibi o 6 milyarlık ZZR1100 temiz değil idi. Çiziksiz ve 8bin kmde olmasına aldanma. Sonuçta en az 10 yaşında. Birde servis bakımlı iyi güzel, peki her ay servise ne kadar para veriyormuş onuda bir öğrenseydin yani sonuçta sahibi olunca o paralar senden çıkacak. Para çok olmasa bile yolda arkana hatunu almışsın cihaz marş basmıyor yani servise sırtında götürüyosun tatsız tabiki. Yine o 98 model Suzukide kesinlikle 0 gibi değil. 0 gibi olan gerçekten 0 GİBİdir. Yani şöyle 2005 model birkaç bin kmde falan. Yahu 8 sene yaz kış görmüş yol görmüş devir görmüş hız görmüş nasıl 0 gibi oluyorki.
1 senedir 250lik kullanıyorsan R1 hiç ama hiç düşünme. Pahalı intihar olur. Bahsettiğim modellerden herhangi birini tercih et inanılmaz mutlu olacaksın.
Fiyatı şöyle bi 20ye aç tamamdır o zaman. (Bak hala fiyattan bahsediyoruz ama zaten SS almamalısın) İlla alacaksan MUTLAKA ileri sürüş teknikleri kursuna gideceksin. MUTLAKA. O zaman olur. Süleyman Memnun, Honda, EMOK kursları bunlar olur.

zzr 0 dı.orasını anlatamadım galiba 9 yaşında olan suzuki gsx-r.suzukiyi satamadı adam zzr ı saatı mecburen o fiyata 8.000 km de 1 sezon kullandı sadece.benim semtimde bana çok yakın bi yer oldugu için bu kadar ii biliyorum motoru.

kurs zaten şart.egitim vericek akrabalar arkadaşlar var zaten 5 6 yıldır racing kullananlar...ve egitim almış olanlar

Son düzenleme:
sana 2004 r1 ın kokusunu vermezler 10 mılyara abım 14 mılyara 98 model r1 aldı egsoz yandan sen en ıyısımı bı tane hyosung al 250 cc lık baya guzle makıne 8-9 mılyar galıba

Bu söylediğin fiyatlara alamazsın kingpin! Şöyle alırsın, ya hacizden alınmış motor olacak, ya patlamış bir motor olacak, ya da ruhsatında problem falan olan bir motor olacak, anca öyle sorunlu bir makina alabilirsin...ben olsam böyle makinalara da hiç girmem...

Distinto, seni de distinto diye diye tekrar distinto yaptım nihayet:p

sen bence birazdaha para toparla istediğin motoru alırsın arkadaşların dediği gibi 10 liraya motor değil başına dert alırsın zzr 1100 kaçırdım diye üzülme almaman daha iyi olmuş motosikleti tanıman motoru kulanman kadar önemlidir sen takılmışsın r1 alıcamdiye 10 liraya alırsın hurda yatırırsın kapıda

4 senelik topiği nerden buluyorsunuzda hortlatıyorsunuz helal valla:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar