scooterle uzu yol için ekipman amatör

100cc scooterimle yazın bana göre uzun olan bir yolu tamamlamak için ekipman istiyorum. Şuan kaskım var ama bu kask iş görmeyen bir kask tam değil ve 60 liralık çinli. ekipman fiyatlarını bilmediğim için bütçe vermek istemiyorum ama öğrenci olarak istiyorum bilgili abilerim yeşillendirirse sevinirim. Yapacağım yol 120 KM kadar olacak. Scooterim yamaha cygnus l uzun yola çıkmadan önce bir bakıma sokmayı düşünüyorum tecrübesizim çünkü.

O motor yaza kadar senin elinde sağlam kalırsa bana göre 120km'lik yolu dert etmene gerek yok newhidalgo :cherry:

al bi ls2 ff 351 , Venom mont , kevlar da bir eldiven Telefonuna da güzel müzik al sağ şeritten aynen devam ...
Bu arada bende öğrenciyim :)

MT Revenge kask. En uygun ve güzel 5 yıldızlı kask.
Prohel, Prosev, Venom, Durt marka kışlık mont.
4 rüders kışlık eldiven, dizlik ve bellik.
500-600 tl tutar burası.

Super Moderator
Benim uzun yol anlayışım 1.000-2.000 km iken, bir diğerinin 300-500 bir ötekinin, 100-200 km olabilir. Daha da ileri gidecek olursak, günde 3 km süren bir insana Pendikten, Beylikdüzüne gitmek de uzun yol gelebilir. Halbuki bu yolda her gün işe gidip gelenler de var.

Demem o ki, herkesin uzun yoluna kimse karışmaz :) Herkes eşit seviyede diye düşünmeden, insanların ihtiyaclarına çözüm ile karşılık vermek doğru olacaktır.

Benim uzun yol anlayışım 1.000-2.000 km iken, bir diğerinin 300-500 bir ötekinin, 100-200 km olabilir. Daha da ileri gidecek olursak, günde 3 km süren bir insana Pendikten, Beylikdüzüne gitmek de uzun yol gelebilir. Halbuki bu yolda her gün işe gidip gelenler de var.

Demem o ki, herkesin uzun yoluna kimse karışmaz :) Herkes eşit seviyede diye düşünmeden, insanların ihtiyaclarına çözüm ile karşılık vermek doğru olacaktır.

Eyv abi sağ ol.

Mt revange yada blade kask
Dainese dizlik
4riders yada difi eldiven
Prosev mont
Bunlar uygun fiyatlılar aslında bot yazacaktım ama emin olamadım

Uzun değil o yol ya :mrgreen: yazın çıkacaksan yola kaskını al, bir tane yazlık korumalı mont al, sadece korumalarını alsan 2. el 100 tl ye çok temizleri var, yanına ne olur ne olmaz yağmurluk al. 100 cc motor ile bile olsa en fazla 2 saat sürer yol. Çok kasmana gerek yok.

Uzun değil o yol ya :mrgreen: yazın çıkacaksan yola kaskını al, bir tane yazlık korumalı mont al, sadece korumalarını alsan 2. el 100 tl ye çok temizleri var, yanına ne olur ne olmaz yağmurluk al. 100 cc motor ile bile olsa en fazla 2 saat sürer yol. Çok kasmana gerek yok.

eyv abi sağ ol o zaman iyi bir kask alayım, ama 2.el mont almak istemem açıkcası

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar