Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla ben de çoğu zaman ,,,,dünyada hem çirkin olup da hem de bu kadar zorluk çıkaran başka bi megaloman kadın modeli var mıdır diye düşünürüm.ulan rus hatuna bakıyosun doğa harikası ve eazı var dili yok.yani o megaloman olsa tamam dicem.......isveçliye bakıyosun bi içim su.sabah görür günaydın der akşam görür iyi akşamlar der.insan olarak değer veriyo sana bi kere.hadi o da inanılmaz fiziğiyle megaloman olsa ona ta eh peki dicem........ama bizimkine bakıyosun boy 1.62,vücut tipi armut.tip desen sıdıka dizisindeki hatun gibi... ......kapris desen bi dünya.Ben son 2 yıldır hayatıma türk bayan sokmuyorum inanın çok huzurlu ve mutluyum
![]()
ha yabancılar ilişkide en az bizimkiler kadar bencil olabilirler ayrı mesele. ama en azından işlerin iyi gittiği dönemde bizimkiler kadar zorluk çıkaracaklarını sanmıyorum.
bizimkiler evet denecek şeye hayır der, hayır denecek şeye de hayır der sonra bilmiyoum der.apışır kalırız.anlayamamamız için elelrinden geleni yaparlar sonra da bu beni anlamıyo derler.yabancı hatunla hiç denemedim.ama yabancıda zorluk çıkarırsam daha değerli olurum kompleksi yoktur sanırım..
bi amerikalıyla eşiğinden döndüm süper bi kadındı.(bi türkle 4 yıl çıkmış bi rusa kaptırmış garibim.)