Kesinlikle haklısın, geçenlerde bir yaya benim arabaya çarptı, evet evet o bana çarptı. Önümde ışığa 3-4 araç kala kırmızı yandı, önümdeki diğer şerittekiler durdu, ben boş olan (zaten sağ şeritteydim) sağ şeritten ağır ağır ışığa yaklaşırken, 5 metre ötedeki ışıktaki yaya geçidinden geçmek varken, kulaklarında kulaklık ellerinde telefon 2 hanım kızımız lap diye yola atladı, biri geldi benim araca aynın oradan çarptı. Bu konuda gerçekten baya bi cahiliz. Her gün yaya üstgeçitlerini kullanmayıp, altında cambazlık yapanları görüyoruz.
Katılıyorum.Benim arabayada iki kez bisiklet çarptı.
Birinde yağmurda bisikletle kaydı hızla arabanın sağ kapısına çarptı.
Hızla durdum ama kesin arabanın altında filan kaydı sandım.O anı,o korkuyu tarif edemem.Allahtan birşey olmadı.
16 yaşlarında hastaneye getirdim.
Polis geldi,çocuk bisikletim kaydı duramadım dedi ama ben hala panik.Polis o sana çarpmış şikayetçi olcanmı dedi.Zor durumdu.
Ikincisinde çift şerit yol.Kavşaktan yeni döndüm yola girdim ilerliyorum.Şehir içi birde kavşaktan yeni döndüm hızımda az.ileride park halindeki arabaların arkasındaki yoldan hızla bisiklet çıktı.
O bana ben ona yaklaşıyoruz.
Sert frene bastım durdum,O hızını alamadı ön kaputa çıktı.
Ömrümden ömür giden Ikinci korkunç olaydı.
O sırada karşı şeritten giden araçtaki bay olay net gördüm korkmayın dedi.
Bir amca balkonda çay içiyormuş yere Indi,bende gördüm dedi.Kızım hızla çıktı o sana çarptı korkma dedi.Olay yeri 50 kişi oldu.
Bisikletli bindi Bisikletle gitmeye çalışıyor.
Olmaz hastaneye getircem dedim.
Sinirle reddetti.
Olmaz öyle getircem dedim.
Yine reddetti.bu döngüde 100 metre olay mahalinden uzaklaştık.
Artık gidiyor ben çaresiz.çünkü eve gidince birşey olur diye korkuyorum.nur yüzlü bir amca geldi.
Hoppp evlat nereye gidiyorsun dedi.
Zar Zor telefon ad soyad aldık.
Allahtan o günde birşey olmadı.Masraf filan çıktı bana. olan mala olsun.
Birde şehir içinde yayalara yol veririm.
Bazen yol veriyorum tam kalkıcakken hızla koşan biri geçiyor.Birde arabaya vuruyor uyarı amaçlı.O anlarda çok tehlikeli.
Geceleri şehirlerarası yollarda kedi köpek çok çıkıyor.
Ben bir yöntem buldum araç ışığı yeterli bir uyaran olmuyor.
Bu sebeple son ses müzik açıyorum.
Kedi köpek çıkmıyor çünkü Sesi duyunca kaçıyor.
Saçma diceksiniz belki ama Kesinlikle işe yarıyor.deneyin