@surcu : Son seri olacak derken ben bunu inşallah üniversite bitince satmayı düşünüyordum.İşler karışıyor biraz daha açar mısın ?
Soyle acayim: Simdi bu r25'lerin 2017 modelleri olmayacak veya satilmayacak ya, yani 2016 r25, r25 serisinin son model yili olmus olacak. Son seri derken bunu kast ediyorum. Sen universiteyi bitirene kadar r25, uretimi durmus, yeni daha ve cici, genc racingci kardeslerimizin ilgisini daha cok cezbedecek ...25r, ...250rr gibi modeller gelmis, hem de abs'li ve kuvvetle muhtemel daha farkli-gelismis elektronik zimbirtilarla.
Bu forumda 6-8 yil evvel konu icerikleri ayni fakat icerikte ki motorlarin farkli oldugu on
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:16 ----------
@surcu : Son seri olacak derken ben bunu inşallah üniversite bitince satmayı düşünüyordum.İşler karışıyor biraz daha açar mısın ?
Soyle acayim: Simdi bu r25'lerin 2017 modelleri olmayacak veya satilmayacak ya, yani 2016 r25, r25 serisinin son model yili olmus olacak. Son seri derken bunu kast ediyorum. Sen universiteyi bitirene kadar r25, uretimi durmus, yeni daha ve cici, genc racingci kardeslerimizin ilgisini daha cok cezbedecek ...25r, ...250rr gibi modeller gelmis, hem de abs'li ve kuvvetle muhtemel daha farkli-gelismis elektronik zimbirtilarla.
Bu forumda 6-8 yil evvel konu icerikleri ayni fakat icerikte ki motorlarin farkli oldugu onlarca konu bulabilirsiniz. O zaman cift silindirli (bana gore su an tekrar uretilse guncel rakiplerinden eksigi yoktur) kawasaki ninja 250ler vardi. O da euro emisyon hikayesinden uretimden kalkmis olabilir bu arada neden durmustu uretimi hatirlayamiyorum. Bir de hyosung gt250r. Gunlerce haftalarca tartisilir, kiliclar cekilirdi.
Simdi yerini r25, cbr 250 aldi. Guzelim kawa'lar hyo'lar nerede simdi?
Simdi konuyla ilgili baska bir mevzuya gireyim: "2017 model r25 olmayacak" ve "2017'de r25 satilmayacak" cumleleri birbirinden farkli cumleler. Firmalarin tamami su an gemilerde - gumruklerde - limanlarda - depolarda bulunan 2016 model motosikletleri 2017'nin sonuna kadar bize satacaklardir. 2018de de yamaha " eskisinden daha R" bir 25 cikartip genclerimizin salya akitmalarini izlemeye devam edecektir.