600RR da o sesi verebilir mi?

Arkadaslar youtube da egzozlara bakiyoken bu eksozu gordum ama 600RR a arattim ayni eksozu hic yok bulamadim. Baska bi yolla yada egzozla bu ses alinir mi 600RR dan muhtesem bi ses ya 636dan mi kaynakli bilmiyorum ama:queen:

https://youtu.be/SkzOABWzPFM

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Eksoz sesı dışında acayip bir ses daha var. Eksoz sesinin de cok özel bir tarafını göremedin açıkçası.

Eksoz sesı dışında acayip bir ses daha var. Eksoz sesinin de cok özel bir tarafını göremedin açıkçası.

4 silindirlilerle pek hasir nesir degilsen hepsinin sesi ayni gelir sana kardesim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:26 ----------

Abi 135 kisi bakmis hic mi anliyaniniz yok bu isten yoksa bilerek mi yazmiyosunuz :pr:

Forumdan Uzaklaştırıldı
4 silindirlilerle pek hasir nesir degilsen hepsinin sesi ayni gelir sana kardesim.

:) Ilk 4 silindir motosikletimi 10 sene once aldim, CB919. Sonuncusunu da 2 sene once, sifir hem de: CB1000R. Az cok asina sayilirim yani :)

Turkiyedeki 4 silindir fetisini gecim darligindan dolayi ulasilmasi guc olduguna bagliyorum sahsen. Yoksa 4 silindir etrafinizda gordugunuz on yuz bin araba ile ayni silindir konfigurasyonuna, krank miline, ve atesleme sirasina sahip (R1 haric).

Guzel ve karakterli ses V2 ver V4'te gelir :)

alıcaksan al bişey yahu 4 silindir 600 lük konusu görmekten bıktım ayırt edemiyosan 4 japonuda çek altına

Forumdan Uzaklaştırıldı
Az once oturup bir suru duz 4, cross plane crank 4, ve farkli konfigurasyonlarda V2 ve V4 dinledim.

Duz 4 silidir sesi dogal olarak sabit. Akrapovic vs. ile daha derin (ecnebiler "throaty" diyorlar) ve zevkli bir ses geliyor. Ama bu sadece sesin tuning'i. Ses ayni yapida.

Asil sesin karakterini olusturan silindir konfigurasyonu, krank mili acilari ve atesleme sirasi. Bu noktada orijinal eksozlu V2'lerin buyuk cogunlugunun sesi mukemmele yakin. 4 silindirliler yine ecnebilerin dedigi gibi dikis makinasi gibi. MT10 ve R1 istisna, duzensiz atesleme sese V karakteri vermis. Fark buyuk.

Youtube'da herhangi bir motosiklet modeli yanina "stock exhaust sound" yazinca cikiyor. Tuono, VTX1800, Vulcan 2000, 1290R, Vmax tavsiye olunur.

Bu seste ozel bisey yok bence biraz farkli ama digerlerine gore, alinir ama bu egzoz 600rr in sele altina yakismaz, m4 un 600rr icin olani varsa olur

Az once oturup bir suru duz 4, cross plane crank 4, ve farkli konfigurasyonlarda V2 ve V4 dinledim.

Duz 4 silidir sesi dogal olarak sabit. Akrapovic vs. ile daha derin (ecnebiler "throaty" diyorlar) ve zevkli bir ses geliyor. Ama bu sadece sesin tuning'i. Ses ayni yapida.

Asil sesin karakterini olusturan silindir konfigurasyonu, krank mili acilari ve atesleme sirasi. Bu noktada orijinal eksozlu V2'lerin buyuk cogunlugunun sesi mukemmele yakin. 4 silindirliler yine ecnebilerin dedigi gibi dikis makinasi gibi. MT10 ve R1 istisna, duzensiz atesleme sese V karakteri vermis. Fark buyuk.

Youtube'da herhangi bir motosiklet modeli yanina "stock exhaust sound" yazinca cikiyor. Tuono, VTX1800, Vulcan 2000, 1290R, Vmax tavsiye olunur.

Hocam ben de epeydir şu sesi dinliyorum ;

https://www.youtube.com/watch?v=cWpvKEe8oCE&t=42s

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar