Herkes yanlış yorumluyor
Yanlışı düzeltmeye çalışıyoruz
Anlık gören kullanan adamların yorumlarından ziyade daimi kullanıcı yorumları daha önemli. Kendi motorum diye de övmüyorum. 3 motorunun da iyi olduğu kotu olduğu noktalarısoyluyorum. İyi olduğu kotu olduğu noktalar var fakat kalitesi iyi olan bir mala falanca kişi tarafından değerlendirildi tirt diyolla diyen kişilere de cevap vermeyi kendime görev biliyorum. Ktm içinde dezavantajlarını sayfasında yazdım. Fakat sürüş zevki en güzel motor diyebiliyorum hala.
Yaptığım yorumu dolu bulup bulmaman beni baglamiyor oku diye ısrar eden yok. Okumak isteyn ilgisini çeken okusun.
Cbr 250 gibi bir motora para verdiniz ve r25e berbat diyorsunuz.
Ayrıca parca kalitesi 2 3 gömlek düşük diyenler gidip ktm duke serisine baksın derim kalite görsünler.
Ben size `ninja 300 gibi motora 20bin TL verdiniz o yuzden diger motorlara berbat diyorsunuz, malinizi ovuyorsunuz` gibi bir cumle mi kurdum ?
Ama siz `cbr250 gibi bir motora para verdiniz ve r25e berbat diyorsunuz` gibi onyargili bir cumleyi beni tanimadan buraya yapistirabiliyorsunuz. Cok sukur ki oturup klavye basinda marka fanatikligi (goren de litrelik makinelerin performanslarini tartisiyoruz sanir) yapacak kadar ergen degilim.
r25`i olan adam zaten parca ve krenaj kalitesinin iyi olmadigini kabul ederken, bunu bir zamanlar Cbr kullanicisi olan birisi soyleyince taraf mi oluyor, veya kendi malini kayirmis mi oluyor ? Su an fazla aktif degilim, r25 mi ninja mi, cbr mi r25 mi konularinda yazilan `bilgisiz,alti bos` yorumlara gereken cevabi zaten sizden once ben vermistim.Biz Cbr 125, cbr 250 ve r25 kullandik (tur attik demiyorum, kullandik ) diger makineleri de denedik ve ayni cumleleri r25 sahibiyken de kuruyorduk. Cbr kullanmayan adam mi kaldi forumda ? Ktm surus zevki cok zevkli bir motor olabilir ama uzerine sigamadigim alette malesef cok zevk alamam. Hayatta da Ktm sahibi olmadim, ama kalkip da duke foruma girip, parasini haketmez,tirt yazmadim.Hepsini gectim bana gore o sinifta en kaliteli motosiklet Inazuma (malzeme, iscilik, blok olarak) bunu da defalarca yazdim.
Ben kendimce yigidi hem oldurup, hem hakkini verdigimi dusunuyorum. Ama siz nasil ninja konusunda selesine oturmadan yorum yapan adamlara ve alti bos yorumlara karsi duzeltme yapmayi gorev edindiyseniz, ben de kendimce degerlendirme yaparim, istemeyen okumasin gibi savunma olamaz, forumun bu hale gelmesinin nedeni zaten iki yorum alt alta gelince adam tartisma cikti saniyor