- Konu Yazar
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır motosiklete başlamayı düşünüyordum bir yandan bütçeyi ayarlıyor bir yandan düşük cc modellerin konularını takip ediyordum. Sizler sayesinde az çok bilgi sahibi oldum temeli oluşturdum seçimimi yaparken kullanıcıların tecrübelerinden faydalanmak istedim.. Almak istediğim modelin bir kaç kriterleri var tabiki öncelikle rahat oturuş pozisyonu olan modelleri düşündüm racing modelleri 2. motorumu alırken tercih ederim(oturuş pozisyonundan dolayı) öncelikle yolu görelim trafiği motosiklet sürücüsü gözüyle okuyalım istedim. Kendini kanıtlamış marka olmalı güven vermeli basarken yatarken dururken, boy 1.78 kilo 74 olduğundan sele ve oturuş mesafesi bi çok modele uyuyor sanırım tercihim ayaklarımın yere basması ve oturuşu dik olan kontrolü bende olacak model olmasıdır.. İlk motorum olacağı için kronik sorunu titreşimi vs olup soğutmamalı, parça fiyatı ve bakımları pahalı olabilir buna hazırlıklıyım.. Sürücü kursunun vereceği 10 saatlik eğitim ile trafiğe çıkılamayacağını biliyorum birebir sürüş eğitimlerine katılıcam ayrıca 3 senelik araba tecrübem var bunları göz önünde bulundurarak 125 ile 250cc aracı tek silindirli model tavsiyelerini nedenleri ile bekliyorum (honda cbf150 tarzı istemiyorum biraz görüntü olmalı)