orman yangınlarına çok üzülüyoruz

orman yangınlarına ne yapabiliriz biraz duyarlılık arkadaşlar deli oldum

tvlerde gördükçe yanan ciğerlerimizi :(:(:(

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
orman yangınlarına ne yapabiliriz biraz duyarlılık arkadaşlar deli oldum

tvlerde gördükçe yanan ciğerlerimizi :(:(:(

:rendeer: :rendeer: :rendeer:
bakan sene sonuna kadar yeşillendireceğiz dedi biraz sus serpildi yüreğime:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
bu ülkede 7 gündür ormanlar cayır cayır yanıyor ve o orman bakanı hala o koltukta büyük bir zevkle oturuyor.başkakan da onu hala görevden almıyor.bu adamları seçen halk zaten saudi arabia gibi çöl ülkesinde yaşamaya layık.orman bizim neyimize.

bu ülkede 7 gündür ormanlar cayır cayır yanıyor ve o orman bakanı hala o koltukta büyük bir zevkle oturuyor.başkakan da onu hala görevden almıyor.bu adamları seçen halk zaten saudi arabia gibi çöl ülkesinde yaşamaya layık.orman bizim neyimize.

Hay eline diline sağlık be, sanki aklımı okudun varya. Utanmasalar bize entarileri giydirip salacaklar esrar kokulu palmiye ağaçlarının altındaki bir karış göletlik vahalara. Pes doğrusu çocuklarımız nefes alamıyacak ileride, yazık çook yazık...

35 kişiyi öldüren Ulaştırm Bakanı , koltuğundan kalkmadıktan sonra , Orman Bakanı mı kalkacak ?? :pr: :pr:

20 gün önce burda da çıktı yaklaşık 4 hektar yandı 2 helikopter 8 arazör ve 50 kadar personel.Allah'a şükür hemen yetiştiler:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
sürekli aşşaladığımız bakırköy kadar dediğimiz yunanistanın bile bizden fazla yangın söndürme uçağı var.adamlar avrupalı ve bi orman kültürü var. bizde orman kültürü yok.heralde bütün ormanlar yansın türkiye çöl olsun adına da türkiye arap cumhuriyeti koyalım istiyolar.

doğacak çocuğum çevre felaketinden ben sorumlu değilim sloganıyla motorcu arkadaşlarla ormanlara gidip ağaç dikme eylemi yapmak lazım.

Son düzenleme:
sürekli aşşaladığımız bakırköy kadar dediğimiz yunanistanın bile bizden fazla yangın söndürme uçağı var.adamlar avrupalı ve bi orman kültürü var. bizde orman kültürü yok.heralde bütün ormanlar yansın türkiye çöl olsun adına da türkiye arap cumhuriyeti koyalım istiyolar.

çocuğum çevre felaketinden ben sorumlu değilim sloganıyla motorcu arkadaşlarla ormanlara gidip ağaç dikme eylemi yapmak lazım.

Sonuna kadar katılıyorum.:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar