- Konu Yazar
Evet arkadaşlar ben 5 ekimde yamahadan sıfır bir cygnus l aldım. ilk zamanlar memnundum ancak acemice kullanımımın motora zarar verdiğini düşündüm. sonraları da psikolojik olarak yada gerçek olarak motorun eski gücünden düştüğünü hissetmeye başladım. Bunun nedeni olarak ilk motorum oluşu ve bazı yaptığım küçük hatalar saydım. Mesela benim kardeşim gibi beraber büyüdğümüz kuzenle her zaman yokuş çıktık 2 miz. nerdeyse hergün. Sonradan motordan soğudum insanlar motor da sıkıntı yok dese de insan soğuduktan sonra zevk vermez. Daha şimdiden değiştirme hayallerine kapıldım. Nedeni de dün hepimiz arkamıza birini alarak 3 motorlu olarak biraz gezdik. Bilin en arkada kim vardı
Cygnus L tabi diğer motorlar daha yüksek cc idi ama benim motorum 2 kişi 60 ı zor geçiyor oysa ilk zamanlarında 80 e fırlardı. Şuan 840km de ve gelecek sene bu zamanlarda satmış olacağım. Bunları " Motorundan memnun musunuz?" diye bir konuya ithafen buraya yazıyorum motorundan soğuyan adam ne olursa olsun memnun olmaz. Okuyanlara teşekkür ederim, sizinde benim gibi anılarınız varsa bu konuya yazın da buda böyle bir konu olsun işte. :mrgreen::cherry: