125 cc scooter la nonstop kayseri

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bir anlaşmazlık üzerine inadına yarın sabah yola cıkıp kayseriye doğru yola koyulucam istanbuldan yola cıkıp kayseride bitecek olan gezim sonrası kısa bi konaklamanın ardından bi gün sonra tekrar istanbula dönecem mt kayseri üyeleri ile bi buluşma gercekleştirebiliriz

mail adresim [email protected]

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
helal dostum
ama dikkatli ol ve tedbiri elden bırakma
ben şu ana dek non stop sadece istanbul balıkesir sındırgı yaptım ve orada da 30 dk mola vermiştim
hiç bir sorun çıkmamıştı
ama bu senin yolculuğunda sorunsuz geçecek demek olmuyor
tabii ki inşallah sorun yaşamazsın ama sen yine de dikkatli ol ve korumaların olmadan yola çıkma...

büyük cüsseli araçlara, köprülerden ve viyadüklerden geçerken yan rüzgara dikkat edeceğine ve sürekli aynanı kontrol edeceğine, bir inat uğruna yola düşecek olsanda geziden keyif almana ve dönünce foto'larını yayınlayacağına söz verirsen yolun açık olsun.. :mrgreen)

Gitmişken Van' a kadar git.Türkiye'nin bir ucundan bir ucuna gittim dersin.İnan oraya kadar gittikten sonra bir şey kalmıyor.Yolun açık olsun.:rendeer:

uyarılarınız için teşekkürler arkadaşlar ama kayserideki arkadasın yan cizmesinden dolayı olayı bir iki hafta erteledik bende bu boşlukta kıyıköye gittim biraz kafa dinledim buradainternet cafe olmadığı için yazamadım ama bi aksilik olmazsa aysonu cıkıyım diyorum bu arada benim motor deer152 ve çelik boatıan 125 deer152 arızalı olduğu için çelik marka scooterla yola cıkıcam

ben genelde cıktımmı benzin ikmali dışında durmayı pek sewmiyorum

valla ben de izmir-istanbul ve izmir-ankara yapmak istiyorum. Gezi bitimi tecrübelerini paylaşırsan çok mutlu olurum zira bir örnek çok iyi olur gaza gelebilmem açısından.

madem gaza gelmek istiyorsun ben bi ara gazı veriyim 1eylül uşak'ın kurtuluşu bende cok anısı olan bu sehre motosikletle gitmeyi düşünüyorum varsa gelebilen ordan izmirde olur

madem gaza gelmek istiyorsun ben bi ara gazı veriyim 1eylül uşak'ın kurtuluşu bende cok anısı olan bu sehre motosikletle gitmeyi düşünüyorum varsa gelebilen ordan izmirde olur
Arkadaşım İzmir fuarına gitme planlarım var gitmeyecek olursam Uşakta karşılarım seni.Uşak'a uğramayı düşünürsen özelimden ulaşabilirsin

uşak karahallıda bi yer vardı cılandıras diye bi yer oralarda kamp yapmak için bi gün ayar cekicem eger bu kurtuluş gününe denk gelirse daha ii olur eski manitayıda görmüş olurum az koşturmadı peşinden

Ya Valla Kizinca Gaza YÜklenme Bu Motorlarin Senİn Kahrini Fazla ÇekeceĞİnİ Sanmam Onu OkŞamalisin Yoksa Rezİl Eder Benden SÖlemesİ En Azindan Bİ Ybr Yİ Zorlasan Bİle Fazla Bİ Sorun Çikarmaz Bu Motorlara Bİraz YÜklen İŞİ Temem Ondan Sonra UĞraŞ Babam UĞraŞ Kazasiz Belasiz Yolculuklar Sen Gİnede Dİnlene Dİnlene Geze Geze Gİt Napcan Sankİ BİŞey Mİ YetİŞtİrmen Gerekİyor Yİnede Sen Bİlİrsİn Hadİ İyİ Yolculuklar

17/07/2006 aldım 25/08/2006 3000km deyim parayı buldummu basarım gaza giderim bakımını yapınca bi şey olmaz sanırım

yolun açık olsun hocam kazasız belasız tamamlarsın yolculugu insaallah

amin saol celebi

dedem beni eskiden jawayla anamurdan alanyaya götürürdü çok zevkli olur motosikletle uzun yol şöyle bir iki arkadaş hep birlikte yola çıksak bende gelirim sizinle

ana jawacı gelmiş hoşgeldin (deer152 bu arada allah kaza bela wermesin)kardeşim

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Deer su soğutmalı olduğu için o yolu daha rahat giderdi ama neyse. İnşallah sağ salim gidersin.

teşekkürler hoş bulduk amin hepimizi Allah kazadan beladan korusun

Sende hoşgeldin. Ama avatarını değiştirmeni tavsiye ederim.:mrgreen: Birde jawa yı kullanabiliyor musun ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar