- Konu Yazar
Merhaba arkadaşlar.Şu aralar bir motosiklet alacak olmanın heyecanını yaşıyorum.16 yaşına geldim.Kursa kaydoldum ve direksiyon sınavından da geçebilirsem A1 ehliyetimi alacağım.Ekipmanları temel düzeyde hesapladım,küçük çapta bir motosiklet araştırması yaptım vs. vs. derken bir de Konya'da 2. el motosiklet bakan Facebook Gruplarına bakayım dedim.Gittim en büyük olanına istek attım hemen.Her ne kadar aradığım sonuca ulaşamasam da (çünkü gruptaki piyasa cup grenajı ve Küba Filinta vs Mondial Drift üzerineydi..)çok daha farklı bulgular edindim.Ben ailemi ikna edene kadar canım çıktı arkadaşlar.Baya geceli gündüzlü kulaklarını kuruttum.Hani Lise'de ders çalışcam nolur gibi bahaneler bulunur ya ben ondan da mahrumdum(Fen lisesini kazandım),zaten çalışmak senin görevin diyip geçiştiriyorlardı.Ha bir de ufak not:Süreceğim yer Konya'lılar bilir,Kelebekler Vadisi ile Eski Koyuncu Lisesi'nin Arası.Trafik namına bir şey yok.Neyse biz bunların sıkıntındayken grupta geçen ilginç bir diyalogu size de sunayım dedim
İlk olarak bu gönderiye dikkatlice bakıyoruz.Kendilerini bir polis durdruyor ve her ne sebepten ise 5 km kaçıyorlar polis de el freni falan çekip durduyor bu elemanı sonra da cop atıyor qhanqasına..(!)
Şu işe bak yav?
Gayet saf duygularla sebebini sorduğumda ise
Aramızda geçen diyalog bu.Siyah Profil Fotoğraflı olan benim.Yani arkadaşlar ehliyet ve kask aslında gereksiz.Plakanız varsa tamamdır.
Bu aileyi ikna etme zarfına beni hep ikna etmeye çalışmışlardı ben de hep aslında motosiklet sürücülerinin çok bilinçli insanlar olduğunu söylemiştim fakat bu gruba göre yorumlarsak sanırsam haklılar.Ve tahminimce bu acı gerçeği bu forumdaki herkes biliyordur diyorum.Size de iyi günler diyorum..(Küfür Kullanmasa bu zahmete girmeyecektim bu arada.)
İlk olarak bu gönderiye dikkatlice bakıyoruz.Kendilerini bir polis durdruyor ve her ne sebepten ise 5 km kaçıyorlar polis de el freni falan çekip durduyor bu elemanı sonra da cop atıyor qhanqasına..(!)
Şu işe bak yav?
Gayet saf duygularla sebebini sorduğumda ise
Aramızda geçen diyalog bu.Siyah Profil Fotoğraflı olan benim.Yani arkadaşlar ehliyet ve kask aslında gereksiz.Plakanız varsa tamamdır.
Bu aileyi ikna etme zarfına beni hep ikna etmeye çalışmışlardı ben de hep aslında motosiklet sürücülerinin çok bilinçli insanlar olduğunu söylemiştim fakat bu gruba göre yorumlarsak sanırsam haklılar.Ve tahminimce bu acı gerçeği bu forumdaki herkes biliyordur diyorum.Size de iyi günler diyorum..(Küfür Kullanmasa bu zahmete girmeyecektim bu arada.)