Herkese merhaba tekeriniz düz bassın r25 alma arefesindeyim sıfır olarak alacağımız 2016 model motorda yağ pompa sorunu hala devam ediyormu servise gitmek gerekiyormu
Irau öncelikle teşekkür ederim yorumun icin. Ben gecekten motosikletimi çok seviyorum. Yani değişik bir sevgi bu. İnsan çok sevdiği birşeyi de ekstra özenle bakıyor. Teknik olarak hep dikkat ettim rodaj olsun sonrası olsun kullanım vs. İnanın çok kişi gelip 11.000 km lerdeyken "abi hayırlı olsun allah kaza bela vermesin " dedi. Şu kdr soyliyim yağmur suyu ve normal su değmedi motoruma. Yamaha Tuna 10.000 km bakımında bana aynen şunu söyledi " bana gelen en temiz makina bu ,sen buna nasıl baktın " hatta bunu diyen ustanın kolunda GSXR dövmesi var gidenler varsa tanırlar, ben hep arayip soranlara diyorum ki istediginiz ustayı alın gelin. Zaten ayrılamadim motorumdan , 2017 r6 almicak olsam , bir ara gsxr600 du fakat 17 r6 yi görünce yine yamahaya döndüm
fuari bekliyorum, motorumu satmazdim. Bu arada motorumum kaskosu var yani kaza vs icin sigorta disinda ordanda ekstra kontrol etme imkani var.Biraz uzun yazı oldu
forumdan bir arkadaş alırsa daha mutlu olucagimi belirtmek isterim. Zaten motoru aldığım guhden beri forumdayim herseyi konustuk r25 topik inde. Herkes hayalindeki motoru alır insallah.
[url]http://i.hizliresim.com/2jB02v.jpg[/url]
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:59 ----------
Tamgazdevam eyw samimi düşüncelerin için. İnşallah istediğin gibi bir r25 in olur.
çok özendim,ilk motorum oldu, keşke cbr alsaydım, bana ne sorunlar çıkardı anlatsam roman olacak... satıp mt almak istiyorum
Anlatsana biraz
anlatayım hacım bak dinle, 2200km deyken aldım. Yamaha servisi kontrol etti, bi sorun yok dediler aldım. Satan arkadaştan eminim yani bi problemi olsa söylerdi, motoru sattıktan sonra 2-3 gün kullanmama dahi yardım etti.
aldıktan 1 hafta sonra 3, vitesten 4 vitese geçişte problem başladı, servise gittik garantiden şanzuman dişlisi değişti, 1.5 ay motor yattı.
Ulan motoru aldık 2.gün yağ pompası patlattı. ve okadar uzun sürdü ki. 1 ay önce motoru alabildim. Motosiklet şuan 3650 gibi bi kmde . Yazın binemedim. Motordan soğudum. Bak uğraştığım presedürler, Şanzuman için yamaha ile kaç kez görüşmemi yazmıyorum
motoru alalı 5 ay oldu. 2 ay anca faal çalışır vaziyette bende durdu gibi birşey.
çok özendim,ilk motorum oldu, keşke cbr alsaydım, bana ne sorunlar çıkardı anlatsam roman olacak... satıp mt almak istiyorum
Arkadaşlar merhaba, aranıza yeni katıldım ve ilk motorum r25
Şuan 700kmdeyim ilk bakımda motul yağı götürüp onu mu koydurmalıyım yoksa servisdeki yamulube yağı mı tercih etmeliyim? Kendim alırsam hangi motul yağı almalıyım?
Birde arka sehba almayı düşünüyorum arka tekere aparat falan takmak gerekiyor mu bunun için?