Bisani Kariştiricam

ya bu motora duffy fikrinden bi değişiklik yapmak iyi olur güçlü bi ikinci fan idare ettirir napalım bide o kadar para bağlamayalım

ya bu motora duffy fikrinden bi değişiklik yapmak iyi olur güçlü bi ikinci fan idare ettirir napalım bide o kadar para bağlamayalım

Yanlız iyi bir bak bu arada mevcut hava girişlerini engelleme su gelmeyecek bir yer ya da motora değecek kadar yakın bir yer olmaması lazım birde fanın emiş ya da üfleme pozisyonu var yerine göre bazen üflemesi bazen de çıkışa doğru emmesi gerekiyor birde elektrik tesisatı çok önemli kablo çapı sigorta ve fanın nasıl devreye gireceği vs. vs.

bence de uğrasma senin tahminen ona harcayacağın masraf yeni bir motorsiklet fiyatını gececektir.

yapacağım en iyi en son nokta bi yağ müşürü taktırmaya çalışıp yağ hararet göstergesi taktırmak olacak oda nasıl yapılacak bi sorsak da cevaplasanız bloğa o deliği nasıl açacaz

Motosikleti
Forza250-cygnusL
O bloğa deliği açamassın...Tasarlanırken delik açılacak yerler daha eli imaledilir...Sen delik açarsan direncini azaltırsın motorun..Hatta çatlama bile yapabilir....

Düşündüğün şey tek kelime ile imkansız. Oldu yaptın diyelim, çalışma ihtimali sıfır. Ayrıca günde 100 km yol yapıyorum, çok ısınıyor diyorsun. Isınması gerektiği kadar ısınıyordur merak etme, yoksa ilk 20 km'de motor giderdi. Endişelenecek bir durum yok yani.

Bİde Şu Var O Yap Tipasi İkİ Tane Ya Bİrİne MÜŞÜr Takip ÖbÜrÜyle Kullansam Olmazmi Tek Gerek Ona Uygun Bİ MÜŞÜr??olmazmi O

::surprise ::exclaim: ::exclaim: ::exclaim: sonuç böyle olur bence..
yaw anlamıyorum mühendis yapmıs araştırmıs karar vermis üretimi gerçekleştiriş bu işin ar-ge si yapılmıs sorun olmadıgından üretilmis sen biliyonmu topkapı minibüslerini içinde nerdeyse 1 metrelik fan var öyle soguyor hemde dizel araç daha fazla ısı oluyor yazın şişen bi minibüs gördünmü hiç sen?
yapma toros gömlegi delerek su kannaları açıp elektrikli bir pompa bunu çamaşır makinesinden bulabilirsin yok yok kombiden al daha sessiz daha verimli :queen: ::deliir:: hortum kelepçe pet şişe yerine adam akıllı bir depo içine kışın donmasın diye antifiriz bunu yapmak hayalde ibaret sadece...

fazla abartıya kaçmaya gerek yok hemşerim o motor ısınsın bişey fark etmezki hava soğutması var ztn hemde açık havadan alıyo motorun ekzosunun kenarında filtreli gibi yerden konyanın havasını alıyo napcan su soğutmalısını sonra yarım saat tam gaz bi yere gitcen motor hararet yapacak ne gerek var kimse yanlış anlamasında bizim kafamız çinliler kadar çalışmaz doğru değilmi adamların herşeyi küçük ama çok etkili kötüde olsa bizden üstünler öyle diiilmi ii günler

bu arada bisancı 42 sen konyanın neresinde oturuyosun tam olarak seninle tanışmak motorunu görmek isterim,ben meram yakada oturuyorum selçuk üniv.ilahiyat fakültesinin arkasındayım bizim gurup var beraber akşamlarıda dolaşırız akyokuş şahin tepesi yaparız ok. cevabını bekliyorum senin msnni ekledim benimki inveol_prof ok by

Son düzenleme:
Benım fıkrım 150cc Cın malı fakat su sogutmalı bı kac tane scooter var tıplerı Pıaggıo ya benzıyo tabı ufagına onlardan alıp motoru komple degıs :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar