Görseller harika epeyi bir kalabalık grupmuş toplanın kavga var desen hükmen galipsin
Teşekkür ederim.![]()
Aslında foto çeken arkadaşımız bu gezide çok foto ile uğraşmadı daha iyi ve fazla foto çekiyor normalde.Kavga çıkmasa iyi olur kim vurduya gidebilir gruba bulaşanPazar günü ve erken saat gelemeyen kişi sayısını artırdı yine de güzel kalabalık bir gezi yaptık.
Üstadım şimdilik param yok ama işallah iki sene TnT25 le devam edebilirsem aklıma Honda NC 750 ya da 700 serilerine bakmak geliyo arada ah keşkeli rüyalarımda. Hem yakıt işini adamlar oturtmuş hem çok çılgın deli gücü yok gibi, ne bileyim bir sonraki motor olur mu olmaz mı yeri gelmişken ben de danışayım sizlereTabi daha çooook para biriktirmek bi de çoook tecrübe lazım benim için. Heee 2-3 yıl 250lik bu gergin motorumuzu sürdükten sonra yaş olacak 36 felan sonra 400-500lük bişey bakiyim yaş 40 olsun bidaha değiştireyim felan bana uzak görünüyor. Zaten yavaş gidiyorum. Hatta samimi söyleyim bizim motor 200 kilo üstü olsa şu özellikle köprü geçişinde rüzgarda gezelemesi azalsa bana şimdiki beygiri torku on sene yeter 80i geçmeyen adamım
![]()
Mt-07 için biraz eğitim alırsan olabilir ama gerekte yok aslında o kadar hacimli bir motora arkadşaın dediği gibi bekle biraz TRK 502 gelirse ve fiyatı uygun olursa maddi durumuna bağlı yenileme yaparsın 500cc üstüne çıkmayacan arkadaş can geri gelmez o hızada bi ömür doymayız biz.
Debriyajın tam ayırmadığını düşünüyorum. Çünkü vitesteyken debriyajı sıkıp ittiğimde zorlanıyor alet.
Haftasonu fırsatım olursa göstericem. Şu depodan gelen zırıltı iyice rahatsız etmeye başladı inş. Vale Moto gibi bir çözüm üretirler
Debriyajın tam ayırmadığını düşünüyorum. Çünkü vitesteyken debriyajı sıkıp ittiğimde zorlanıyor alet.
Haftasonu fırsatım olursa göstericem. Şu depodan gelen zırıltı iyice rahatsız etmeye başladı inş. Vale Moto gibi bir çözüm üretirler
Bu Cumartesi, Pazar hava 20-23 derece. Artık bi yerde buluşalım. :mrgreen:
Benim başka bir planım görünmüyor. :cat:
Benim başka bir planım görünmüyor. :cat:
serdar35 hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin. tekerin düz bassın.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:05 ----------
https://www.youtube.com/watch?v=O36pEmYk5Gk
çekmiş olduğum bir videoyu sizler ile paylaşmak istedirm.