Filinta 200 ile bile arasında fark yok hepsi 149.5 ccKuba 170-FX ile 180-FC arasında fark var mı arkadaşlar 180-FC artık bulunmuyor yerine bu model mi geldi ?
Filinta 200 ile bile arasında fark yok hepsi 149.5 ccKuba 170-FX ile 180-FC arasında fark var mı arkadaşlar 180-FC artık bulunmuyor yerine bu model mi geldi ?
Filinta 200 ile bile arasında fark yok hepsi 149.5 cc
Yani genel olarak öyle ama motorlar hep 150 cc 125 cc 100 cc
250cc motorun farklı vergisi yok. 250cc'ye kadar KDV yüzde 18 ÖTV yüzde 8.Mecburi o kadar adamlar daha önce 250cc motor ürettiler vergilerden dolayı millet kaçtı kullanıcılarına hala rastlamak mümkün hepside motorundan memnundur bir çok kişi hala kubanın 250cc getireceğini düşünüyor bende dahil umarım bir şeyler yaparlar
250cc motorun farklı vergisi yok. 250cc'ye kadar KDV yüzde 18 ÖTV yüzde 8.
Kardeşim debriyaj kaçırmasıyla ilgili bi sıkıntım var konuyu incelermisin ?
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/171217-debriyaj-kacirma-sorunu.html
Castrol Magnatec 10W-40 araba yağı kullanıyorum. Senin debriyajın aynısı var 6x6. Debriyaj 11 bin km yaptı ama hâla kaçırma yok. Bence senin debriyaj ayarsız. Ya da motoru toplarken yanlış bişeyler yaptınız.Kardeşim debriyaj kaçırmasıyla ilgili bi sıkıntım var konuyu incelermisin ?
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/171217-debriyaj-kacirma-sorunu.html
Castrol Magnatec 10W-40 araba yağı kullanıyorum. Senin debriyajın aynısı var 6x6. Debriyaj 11 bin km yaptı ama hâla kaçırma yok. Bence senin debriyaj ayarsız. Ya da motoru toplarken yanlış bişeyler yaptınız.
Bana daha çok debriyaj vidalarını tam sıkmadıkları geliyor yarın bi yağını boşaltayım bakayım vidalar ne durumda . Bide yağ yakma sorunu varmı sende
Geçmiş olsun. Kardeş ne yaptın kontrol edebildin mi ? Anlattığın kadarı ile yağda bir sıkıntı var arkadşalar haklı.
Baktım kardeşim vidalar sıkılı gayet T anahtar ile konttrol ettim hepsini 4. yağ değişimini yaptım azaldı kaçırma ama sorun hala var :/
Merhaba arkadaşlar Kuba'nın çita serisine eklenece farklı bir model var mı ? 2017 için soruyorum
Filinta'dan sonra illaki bir model daha getiriler bayilerde katalog olması laızm 2017 için uğrarsan bak bi yada bakarsam yazarım.
Katalogta CafeRacer diye yeni bir model var biraz filinta'ya benziyordu ve galiba 200cc idi koltuğun rengi falan çok güzeldi hafifte modifiye gibi basık duruyordu çok güzeldi bence.
Model adı 180 olup da 149.5cc olması gözleri yaşartan bir özellik. Bir de bunun Filinta 200 diye yine 149.5cc benzeri var.
Kuba yine klasik severlere en güzel hizmetini yapmış yani![]()