ABS'li Motosiklet Bulamıyorum

Merhaba, A2 Ehliyetim var ve buna uygun ABS'li bir motosiklet arıyorum. Ancak seçenekler çok kısıtlı yada ben bulamıyorum.

-KTM RC 250 ABS
-KTM RC 125 ABS
-KTM Duke 200 ABS

KTM bana fazla pahalı geliyor. 2. El olabilir ama parçaları pahalı ve bakım aralığı vs. beni zorlayacağını düşünüyorum.

-Yamaha x-max 250

Scooter düşünmediğim için bunu geçiyorum.

-Bajaj Pulsar 200 RS

Bu motosikletin abs olayı tırt diyorlar. Konusu da vardı gerçi forumda.

A2 Ehliyete uygun ABS'li motosiklet tavsiyesine ihtiyacım var. Bilen duyan yazarsa çok sevinirim. Teşekkürler. :cat:

Bajaj Pulsar 200 RS
Abs tırt mı bence sınıfındaki en iyi abs sistemine sahip. Bosch marka ama arkada abs yok .

KTM nin abs sistemi çok güzel.. Ben Xmax400 ABS kullandım ve dokunmam ile ABS nin trıt tırt diye devreye girmesi bir oluyordu bu yüzden hiç beğenmedim. Bence 2. el temiz bir ktm düşünebilirsin. 1-2 ay daha beklersen ucuza bulursun.

ktm ile rs 200 aynı firen kaliperlerine sahip. Bybre. brembonun küçük cc için ürettiği yer. Rs 200 ün abssi çok iyidir. Kim kötü dediyse inanmayın

ktm ile rs 200 aynı firen kaliperlerine sahip. Bybre. brembonun küçük cc için ürettiği yer. Rs 200 ün abssi çok iyidir. Kim kötü dediyse inanmayın

Sadece önde olması vs. şüphelendiriyor ancak anlaşılan buna test ederek bakmak lazım. Teşekkürler.

Kimsenin aklında başka bir ABS'li model yok mu?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sadece önde olması vs. şüphelendiriyor ancak anlaşılan buna test ederek bakmak lazım. Teşekkürler.

Kimsenin aklında başka bir ABS'li model yok mu?

hocam zaten arka fren aracı durdurmuyor arka ile sadece hafif sıkıp kontra vericeksin sonrada önü dibine kadar sıkıcaksın , arkada abs olmaması maliyet açısından diye düşünüyorum

hocam zaten arka fren aracı durdurmuyor arka ile sadece hafif sıkıp kontra vericeksin sonrada önü dibine kadar sıkıcaksın , arkada abs olmaması maliyet açısından diye düşünüyorum

Bu kısmı anlamadım. Kontra verdiğiniz anda ön frenlere dokunmak bile yere yapışmanıza neden olabilecekken dibine kadar sıkma kısmını anlamadım...

Cimkana vs eğitimlerinden değilseniz;

ön freni kullanırken motosikletinizin dik vaziyette olduğundan emin olunuz.

Ha, virajdayken, hafif arka frene dokunup, sonra (ters) kontra ile motosikleti dikleştirmekten bahsediyorsanız; tamam, o zaman anladım...

ABS'ye önem vermeniz doğru; pahalı da olsa. AB'de standart olacak diye haberler vardı forumda...

Model olarak bir şey demeyeceğim; rengini söyleyeceğim.

Yeşil olsun :)

Son düzenleme:
O zaman geriye bajaj kalıyor yada fuarı bekle benim gibi bakarsin mt25 abs li versiyonu gelir ( amiinn inşallah gelir )

127

ABS li olupda bakımları ve parçaları ucuz olan motor yok. Sadece RS200 var ama onu da iyi araştırmak lazım. Sorun genel olarak çıktığını duymadım ama gene de bakmak lazım. KTM lerden Duke lere bakabilirsin. RC lerden daha canlı 2. el leri mevcut. 125 ABS ve ya 200 ABS ucuza bulursun düşük KM de.

Hem ucuz olsun hem işletme maliyeti ucuz olsun hemde abs olsun mezar var istinmi gel sanki etrafla abs li modeler cirit atıyorda biz nasiplenemedik ne içiyorsan ba da ver ne olur :p

Hem ucuz olsun hem işletme maliyeti ucuz olsun hemde abs olsun mezar var istinmi gel sanki etrafla abs li modeler cirit atıyorda biz nasiplenemedik ne içiyorsan ba da ver ne olur :p

Konuya çok kaliteli bir katkıda bulundun, tebrikler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar