ABS'li Motosiklet Bulamıyorum

Duke 200 ABS li olanları var. Diğerlerine nazaran fiyatları daha makul, kovalayın derim.

Bakım maliyetleri tüm viteslilerde hemen hemen aynıdır. Kaza durumunda parça fiyatı biraz değişiyor. Gönlünüze yatan motoru alın derim.

açıkçası Ktm pahalı geliyor demişsin ama Ktm almanı öneririm Duke200abs fren konusunda gayet iyidir. Fiyatıda makul fazla yüksek değil,

Yada ikinci el ninja 250SL alabilirsin. Sl i önerdim Çünkü rc serisine bakmışsın.

Duke200 gerek hızlanma gerek frenleme gerek kalite olarak tatmin edecektir. Son hız 147 bilgin olsun. Düzde 145 yapar. 147 kesicisi kaldırılabiliyormuş ama ne denli güvenli olur bilmiyorum

Pulsar la aynı fren kaliperlerini kullanabilirler lakin aynı yürüyen,aynı amortisörlere sahip değiller. Fren dozajı çok daha iyidir Duke'nin , Ve emin ol kuş gibi hafif mutlu kalırsın.

Duke bir çok kişi tarafından tavsiye ediliyor. 2. El düzgün birşey alabilirim. Aklıma yattı.

Sizce absli modeller için fuarı beklemelimiyim?

Duke bir çok kişi tarafından tavsiye ediliyor. 2. El düzgün birşey alabilirim. Aklıma yattı.

Sizce absli modeller için fuarı beklemelimiyim?

Fuarı beklemek herzaman mantıklı,ucuz olabiliyor. Ha ne kadar 300-500 lira. Yeni Model geleceğini sanmıyorum ben, ama karar senin. Duke hakkında sormak istediğin şeyler varsa yardımcı olabilirim

Bahsi geçen motorlar arasında Duke uygun olur.

Sıfırı şart değilse 2. el nc700s veya x tavsiye ederim
hem abs hem kombine fren sistemi hemde lastikleri daha geniş daha etkili fren olur.

Ortalık ABS li MT7 den geçilmiyor.
Neden bulamıyorsun.
Vergiden yırtarsın seneye gel benim ABS li MT yi vereyim sana 20 lira.. :bounce:

Yawww gardaaşş Yamaha koskoca XJ6N/Diversion (Price: 18-26 Bin TL) modellerine koymamış ABS, sen küçük cclerde ABS arıyon. Oy mmleketim oy...::facepalm::

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:53 ----------

Ortalık ABS li MT7 den geçilmiyor.
Neden bulamıyorsun.
Vergiden yırtarsın seneye gel benim ABS li MT yi vereyim sana 20 lira.. :bounce:

ALIYORUM;

Sattım gitti o zaman..
Al bakalım

screenshot_8.png

İşin geyik tarafı başladığına göre şu an piyasada düşük cc için başka ABS'li model alternatifi yok :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar