Piyasadaki en kaliteli alman ve polonya malı yemlerden %60 daha besleyici vede kabızlık yapmıyor benim imkanım yok devlet desteği yok onu geç patent almak bile ölüm ben napayım. Aynı şekilde egzotik kuş türleri için 48 farklı bitkiden derleme besin katkısı yaptım.Denemelerime tavuklarda dahil inanılmaz derecede yavru geliştiriyor neredeyse hormona yakın. Mail attım araştırdım denemek isteyen bile yok. Ne üniversite ne tarım bakanlığı ne su ürünleri mühendisliği bu ülkede imkan yok anladınmı bende vazgeçtim hayallerden sırrım benle gömülsün besledğim balıklara bakanlar f0(tabiattaki doğal renklere sahip vahşi form)zannediyorlar.
Gerçekten iyi bir ürün geliştirdiğinize inanıyorsanız doğru düzgün bir business plan yapıp krediye başvurabilirsiniz. Tabi adamakıllı bir veri ve plan olmadan kimse size yok yere kredi vermez. Reklam, pazarlama, üretim vs. hepsini hesaba katmanız lazım.
Bir şey bulmak başarının küçük bir kısmı. Herkes orda takılıyor zaten. Devlet destek versin... Yapmaya niyetli olan desteğini bulur. Gerçekten niyeti olmayana kim yardım etse de ortaya bir şey çıkmaz.
Universiteye email atmakla elinize hiç bir şey geçmez. Herkesin işi gücü var. Adamakıllı randevu alıp gidip konuşursunuz. Gittiğiniz 3 kişiden biri belki ilgilenir. İsteyen konumunda olduğunuzu unutmayın. Kimse sizin sihirli formülünüz hakkında araştırma yapmak zorunda değil.
Maksadım hevesinizi kırmak değil. Tam tersi. Umarım bir gün marketlerde görürüz ürünlerinizi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:46 ----------
Al benden de o kadar.yani kralı olsun şu moturun yapılamayacak neyi var.turkiyede vçben bu cahil aklımla bu işi yapıyorsam sen düşün
O kadar basit olmasa da yapılır. Problem satmak.
Muadili bir motorsikleti bir Honda'dan, bir Bajaj'dan, bir Mondial'den daha ucuza nasıl üreteceğiz? Hemen hemen tek sorun bu.