Beyler esd lerde kontak nasıl sökülür bilen var mı? Civata göremedim perçin atmışlar galba
[url=http://hizliresim.com/ZYzjVo][url]http://i.hizliresim.com/ZYzjVo.jpg[/url][/url]
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:46 ----------
Yuvarlak fara çeviriyorum![]()
Herkese iyi forumlar arkadaşlar. Ufak bi kaza sonucu servisin söylediğine göre alt mesnet yamulmus. Gidon kilidim de kitlenmiyor ama servis bunu sormadı ben kendim fark ettim . Bu mesnet değişince düzelir mi yoksa başka bi şey mi gerekiyor? Teşekkürler.
Arkadaşlar 12000km ybr 125 kullandım %80 uzun yolda olmak üzere rampalarda filan ölmüşüm ben ya ybr ile, az önce arkadaşım bajaj pulsar aldı 200
lük arkdaş nsaıl bir gidiştir o ne rampa dinliyor ne düz uçuyor görmeniz lazım bayıldım..
bora kardeşim zonguldak ta mı yaşıyorsun
YBR ESD için lastik ve yağ önerisi arıyorum teşekkür ederim.
Merhaba arkadaşlar. Geçen gün servise gittim. Motor bariz bir şekilde sübap sesi veriyordu. Ayar yapılması için götürdüm fakat servisin teknik elemanı daha yerinden kalkmadan "YBR yapar" "bişey olmaz" gibi laflar etti ve ayar gerektirmediğini söyledi.
Bunun üzerine bende motoru başka bir servise götürdüm. Servis genel bir bakım yapıp sübaplara da sonra da el atmış.
Lakin sübap sesi daha da artmıştı.
Bana dediğine göre ekzos sübapı sıkılmış ve gevşetmiş. Daha önce ekzos patlatıyordu. Şimdi patlatmıyor. Fakat daha çok sübap sesi geliyor
Soracağım şudur : motorcular nesen gevşek sübap ayarı yapmayı seviyorlar?
Olması gereken bu mudur yoksa?
Herkese selamlar,
2015 model 0 km beyaz bir Ybr ile bende aranizdayim. Birkaç gün içinde teslim alıcam inşallah.
Arka çantalarin mutlaka konusu geçmiştir önceki sayfalarda ama sayfa olarak forumun en uzunlarindan herhalde. Sizden ricam Ybr de en çok kullandığınız tavsiye ettiğiniz marka ve ölçü nedir?
Çarşı pazar alış veriş için kullanıcam ve zaten kendi eşyalarımda hep havalelidir. Benin beğendiğim model kappa 35 vede shad in 33 veya 37 si oldu. Bu ölçüler Ybr de çok kaba ve büyük mü durur. Sizin kullanıp tavsiye edeceğiniz hangileridir?
Şimdiden teşekkürler...
YBR ESD için lastik ve yağ önerisi arıyorum teşekkür ederim.
Herkese selamlar,
2015 model 0 km beyaz bir Ybr ile bende aranizdayim. Birkaç gün içinde teslim alıcam inşallah.
Arka çantalarin mutlaka konusu geçmiştir önceki sayfalarda ama sayfa olarak forumun en uzunlarindan herhalde. Sizden ricam Ybr de en çok kullandığınız tavsiye ettiğiniz marka ve ölçü nedir?
Çarşı pazar alış veriş için kullanıcam ve zaten kendi eşyalarımda hep havalelidir. Benin beğendiğim model kappa 35 vede shad in 33 veya 37 si oldu. Bu ölçüler Ybr de çok kaba ve büyük mü durur. Sizin kullanıp tavsiye edeceğiniz hangileridir?
Şimdiden teşekkürler...
hayırlı uğurlu olsun kazasız kullanasın inşallahbende almayı düşünüyorum. Sakıncası olmaz ise karşılaştırma yapmak adına il-bayi-fiyat bilgilerini paylaşabilir misin? çanta konusunda malesef bi tecrübem yok.