bizim arkadaş sürekli sorun yaşıyordu, hatta serviste ki elemanlar bile bajajın en kötü serisi olduğunu söylediler
150 lik bajaj mı sorunluymuş? ben zaten 125 istiyorumdum , siz nasıl memnunmusunuz motordan?
bizim arkadaş sürekli sorun yaşıyordu, hatta serviste ki elemanlar bile bajajın en kötü serisi olduğunu söylediler
Motoru bu şekilde sürünce yatak sarıyor. Bir sürü örneği var. Lütfen insanları yanıltmayın.bence al "bajaj discover 125 st" işi bitir. yokuşa 105 km hızla tırmanıyorsun düz yolda 125 km hızı görüyorsun yakıt desen cimrinin cimrisi problem çıkardığı yok .
daha ne olsun?
Motoru bu şekilde sürünce yatak sarıyor. Bir sürü örneği var. Lütfen insanları yanıltmayın.
http://www.motosiklet.net/forum/mt-atolye-teknik-servis/170594-motosiklet-yatak-sardi.htmlkesinlikle memnunum ama benim boyum 1.85 cm motor altımda biraz kayboluyor gibi. biraz daha yüksek olsaydı benim için iyi olacaktı bu yüzden pulsar düşünüyorum;bütçem iyi olursa alacağım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:44 ----------
ilk defa sizden duyuyorum.
neden yanıltmak isteyim ki.?
ben bu motoru boğazımdan keserek aldım gayette memnunum ayrıca 60 bin km de kuryeciler görüm, her hangi bir sorun var mı diye sorduğumda; sorun olmadığını ve bundan sonra miyadı dolmak üzre deyi satacağını söyleyen de oldu.
İlk motorum şu an 600 küsürede aslında performans olarak da gerçekten güzel bi motor ama bugün motoru hemen hemen 5 saatliğine açık alana bıraktım ve bindiğimde gaz yemedi ilk defa yaşadığım için şaşkınlıkla 4-5 kere marşa basmama rağmen banamısın demedi...Sonra benzin kapağını açıp kapadım ve tek seferde çalıştı bilmeden de olsa doğru bir şey yapmışım galiba ama gerçekten can sıkıcı bi durum
Valla servise gittiğimde sadece bir sürü pulsar görüyorum. Discover genelde olmuyorbizim arkadaş sürekli sorun yaşıyordu, hatta serviste ki elemanlar bile bajajın en kötü serisi olduğunu söylediler
İlk motorum şu an 600 küsürede aslında performans olarak da gerçekten güzel bi motor ama bugün motoru hemen hemen 5 saatliğine açık alana bıraktım ve bindiğimde gaz yemedi ilk defa yaşadığım için şaşkınlıkla 4-5 kere marşa basmama rağmen banamısın demedi...Sonra benzin kapağını açıp kapadım ve tek seferde çalıştı bilmeden de olsa doğru bir şey yapmışım galiba ama gerçekten can sıkıcı bi durum
http://www.motosiklet.net/forum/mt-atolye-teknik-servis/170594-motosiklet-yatak-sardi.html
Burdan bakabilirsiniz. Sürekli yüksek devirde gidince yağ eksiltme bu modelde sıkça duyulan bir sorun veya özellik de denebilir. Yağ seviyesi düzenli olarak kontrol edilmezse, verdiğim linkteki gibi durumlar olabiliyor.
olsa ne olur olmazsa ne olur? bana göre gereksiz bir ibre. araba kullanırken vites göstergesine mi bakıyorsun ki lazım olsun. senin kulakların O' işi görüyor zaten; motorun sesinden devrinden anlaşılır .
Bajaj doscover 125 st üretimi durmuş?tam da almayı düşünüyodum.
Yerine ne geliyor peki ?
Kesin bilgi mi üretimin durduğu?
Bajaj doscover 125 st üretimi durmuş?tam da almayı düşünüyodum.
Bugün kuralkanla konuştum. Discover almıştım, yağ kaçırma sorunu yüzünden artık almam dedim. Zaten bu sorun yüzünden artık getirmiyoruz dedi bana.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:31 ----------
3000 lira verilir. 5000 bakımı da 70 lira tutuyor serviste. Ve bu motorun orijinal aküsü çok kısa zamanda bitiyor. Yeni akü de alman lazım.