Merhaba arkadaslar uzun bi sure buradan sizleri takip ettim butun sayfalari tek tek okudum bazi arkadaslarimizin sitemleri vardi bu motor hakkinda bazilarida memnundu insan ister istemez bi yerde celiski yasiyo bu yazilanlari okuyinca ama nedense bi his beni bu makinaya git ( tabi birazcikta parasal yonden ) neyse gecen hafta Vale motora gittim ve mustafa abiyle tanisma firsati buldum tabi oncesinde arayip gelicegimi soyleyip bi test surusu yapmak istedigimi dile getirdim mustafa abide saolsun beni kabul etti persembe aksami saat 7 de kapisinin onundeydim uc bes kelime ettikten sonra makinayi test ettik 3 kisinin ortak karariyla makinaya onay verdik verdik ama insanin icinde bi kusku kaliyo yinede ister istemez o aksam 100 lira bi kaporayla oradan ayrildik artik o motor benimdi

bu sabah isten izin alip gidip motorumu aldim sanki icimde kelebekler ucusuyo motorumum bana verdigi hazla bugun 100 km yol yaptik abimle ilk bakista motoru gayet olumlu karisiladik ama soyle bi problemimiz oldu motorun verdigi heycanla benzin almayi unuttuk e5 in kenarinda yollda kaldik

gulermisin aglarmisin tabi ekran bilgimiz olmadigi icin acaba korktugumuz basimiza mi gelmisti diye dusunurken mustafa abinin ve mehmet ustanin verdigi soz hemen aklima geldi oyleye bi guven olmali sonucta hemen bi alo mehmet ustaya usta boyle boyle oldu makina bizi yokda birakti

mehmet ustada biraz saskin haliyle ya oyle bisi olmasi biraz entrasan dedi gelebiliyosaniz gelip motoru birakin ben bi bakayim motora dedi kapattik teli sonra hemen arkasindan mustafa abiyi arayip durumu izah edip anlattik karsiliginda su cevabi aldik siz bi kapatin teli birazdan aricam ben sizi dedi aradan 2- 3 dakka gecmeden baska bi numara arayip bizim nerde oldugumuzu sordu yerimizi soyleyip beklemeye basladik tabi bu arada abimle aramizda gecen diyaloglar korku senaryosu aratmicak sekilde ceyran ediyodu ki adem bey gelip makinaya bakip gulumsemesiyle olay tatliya baglandi bunda bisi yok deyip bizi benzinliye kadar goturdu depoyu fulledikten sonra gezintimiz kaldigi yerden devam etti ve saat 1 civarlarinda eve gelip hemen sizinle bunlari paylasmak istedim tabi hersey daha yeni ama olsun ilk gunun cok onemi var burdan VALE motora AİLESINE ilgileri icin cok Tesekkur etmeyi kendime borclu hissettim.