ikisi de ne olduğu belli olmayan ve 2012 yıl sonu itibariyle muhtemelen üretimden kalkacak olan modellerdir. ne enduro ne naked böyle bir arada bir derede kalmış ön tekerde tek diskten tasarruf etmeyi bile bir kar sayarak üretilmiş üretim hatası motosikletler.
Merhaba arkadaşlar.
Yeni arkadaşlara tekrar hayırlı olsun; kazasız güzel günlerde kullanmak nasip olur inşallah.
Havaların bu haftasonu güzel gideceği görülüyor. İstanbul için öyle en azından; 25 derece gösteriyor. Kış gelmeden günübirlik de olsa bir organizasyon mu yapsak? İstanbul içi veya yakın bir lokasyon. Yeni arkadaşlarla da tanışmış oluruz.
МОТОRCU;4011883' Alıntı:Murat, beni de listeye ekler misin? Ama Nick'imi yazarak eklersen sevinirim. Çok meşhur olduğum için gerçek ismimle gözükmek istemiyorum![]()
Ahmet abi seni listenin bir numarasına aldım
1-Ahmet Turan Peker
2-Murat Ustaoğlu
3-Olcay Avşar
4-Volkan Özbay
5-Eser Uz
6-MOTORCU
7-
8-
9-
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:57 ----------
Tamamdir abi, sohrete golge dusurmedik
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:59 ----------
1-Ahmet Turan Peker
2-Murat Ustaoğlu
3-Olcay Avşar
4-Volkan Özbay
5-Eser Uz
6-MOTORCU
7-Mehmet (Antilop_skul)
8-
9-
1-Ahmet Turan Peker
2-Murat Ustaoğlu
3-Olcay Avşar
4-Volkan Özbay
5-Eser Uz
6-MOTORCU
7-
8-
9-
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:57 ----------
Tamamdir abi, sohrete golge dusurmedik
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:59 ----------
1-Ahmet Turan Peker
2-Murat Ustaoğlu
3-Olcay Avşar
4-Volkan Özbay
5-Eser Uz
6-MOTORCU
7-Mehmet (Antilop_skul)
8-
9-
ben hala şöferrrrrrr arıyorumm
Valla son çare basima belasin gibime geliyor. Uğur boş olursa o zaman başka ha ben ha oğlum![]()
Tamam abi, birimiz giderken birimiz gelirken aliriz, burda birakicak degiliz Barbaros abiyi. Taksimetreyi acarim amaSaka saka Barbaros abi, bogazimizdan gecmez valla