Gençler büyükleride gençleştirmiş oldumm neden mt07 sizce
herkese iyi günler kawasaki zx6r şehir içi biraz yorduğu fazla yaktığı ve uzun yolda ideal motor olmamasından dolayı mt07 motora geçiş yapmış bulunmaktayım.
motor gayet eğlenceli ve 100 cc motor tadında kullanımı manevraları gerçekten harika, sadece motorundan gelen çıt çıt çıt sesi çok rahatsız ediyor, sanırım kronikmiş subap sesi gibi bişey. lastikler gerçekten berbat gibime geldi, rosso corsa ile dğeiştireceğim sonucu burdan yazarım, tekeriniz düz bassın herkese iyi gezmeler![]()
1000 km rodaj bakımından sonraki ara bakım kaç km de acaba bilgisi olan?
5000 bakımı var. Servise gitmek zorunda değilsiniz. Kitapçıktan kontrol edebilirsiniz. Tavsiyem yağ ve yağ filtresini değiştirin.
10.000 bakımı var. Servise gideceksiniz. Gerekli işlemleri onlar yapacaklar.
Emrecim burada enteresan bir durum var sanki : 5.000 km yağ değişimini servislerde yapmaz isek garanti dışı kalma ihtimali yok mu ?
Sanki bu işi yetkili servislerde yaptırma gekiyor. En azından garantisi bitene kadar![]()
arkadaşlar ikinci el 3000km küsüratlarda absli mtlere bakıyorum. 22 23 lira civarında geziyorlar.
ulan diyorum rodajını mahvetmiş olabilirmi zart zurt kafamda sorular sıfır alayım diyorum.
sıfırıda malum 25100 lira 2000 km için fazla vermeye gerek yokmu diyorum.
kararsızım siz ne dersiniz
2014 yılında mt07 alan arkadaşlar,bu sene sonunda 175 tl mi ödeyeceğiz yoksa yine 591 tl ödeyip,bir sonraki sene mi 175 tlye düşecek vergi
?