Motorumu Çalmaya Gelenler ve Disk kilidi

Öyle yapacağınıza elinizdeki kumandasında gösterge paneli olan motosiklet alarmları var onlardan alın bi tane rahat edin aşağı yukarı aynı para, ben yurtdışından getirtmiştim 5km açık alan mesfesi olduğu söyleniyodu motoru biri elledimi oynattımı hareketmi ettirdi hepsini ayrı ayrı gösteriyodu ve hepsindede ayrı ayrı ötüyodu internetten araştırın tavsiye ederim, en azından kafanız rahat olur anında kumandadan titreşimle ve sesle haber veriyo, yerinizden kalkmadan susturabiliyorsunuzda...

Mehmet bey şimdi inceledim dediğiniz alarmı 10 numara harbiden teşekkür ederim. Sanırım kaan elektronik satıyor bu ürünü ama ben hepsiburada.com da buldum kargo bedava fiyatı 325 tl. Zaten hepsiburadada kaan elektronikten temin ediyormuş.:)

Benimde motorumda spy 5000 var tavsiye ederim kesinlikle, montajı da öyle çok zor bir şey değil. Forumdan birkaç arkadaşın alarmını takmışlığım oldu zamanında.

Spy 5000'e ek birde disk kilidi takarsanız gözünüz arkada kalmaz..

Mehmet bey şimdi inceledim dediğiniz alarmı 10 numara harbiden teşekkür ederim. Sanırım kaan elektronik satıyor bu ürünü ama ben hepsiburada.com da buldum kargo bedava fiyatı 325 tl. Zaten hepsiburadada kaan elektronikten temin ediyormuş.:)

spy5000'den bahsediyorsan aşağıda ki linkte 325 tlden daha uygun,gene ücretsiz kargo

http://urun.n11.com/kilit-ve-alarm/spy-5000-m-akilli-motosiklet-alarmi-P68135892

mts den disk kilidini bır gun takarken bastırdığımız yer fırladı gıttı yaylı olan parça vay be dedim motorumu sana emenet ediyordum tüü sana yazıklar olsun dedim ve abus aldım.şuan ektra olarak spy 5000 kullanıyorum montaj dahil 300 liraya takan arkadaş var üsküdarda adam gibide adamdır.

Super Moderator
Bende Spy kullanıyorum, oldukça etkili, montajı pratik, bazen şirkette arkadaşlar sigara içerken motora yaslanıyorlar, anında zırzır bağırmaya baslıyo ve otomatik olarak motordan uzaklasıyorlar.

Tavsiye ederim, bir de abüs disk kilidi almak oldukça fayda sağlar.

Rica ederim ama bi de n11'e bakın derim, yukarıda linkini paylaşmıştım orada 278 tl yazıordu belki dahada ucuzu vardır n11 içinde aratmak lazım bir de şunu söyleyeyim motorunuza mutlaka forumdada konusu paylaşılan turkcell'in motorum nerede uygulamasını alın derim aylık 15 tl'mi neydi, Allah korusun olurda çalınırsa motorun nerede olduğuna dair nokta atışı yapıyor diyorlar, küçücük bişey ve motorun görünmeyen biryerine yapıştırırsanız hırsızların bulması da güçleşir çok faydalı bir uygulama, 50 tl'lik bir alarm ve bu uygulamada fazlasıyla işinizi görebilir bu da bir alternatif...

mts den disk kilidini bır gun takarken bastırdığımız yer fırladı gıttı yaylı olan parça vay be dedim motorumu sana emenet ediyordum tüü sana yazıklar olsun dedim ve abus aldım.şuan ektra olarak spy 5000 kullanıyorum montaj dahil 300 liraya takan arkadaş var üsküdarda adam gibide adamdır.

iletişim bilgilerini paylaşabilir misiniz ?

Bu tarzda insanlar gördüğünüzde en akıllıcası motorda bir sıkıntınız mı var yardım edeyim mi tarzında yanaşıp, eğer ki kendininmiş gibi yaparsa direkt kafa atmak olabilir :)

1600 tl ye kasko yaptirdim.
Ne kadar onlem alsanizda en azindan benim icimde hep bir endise oluyordu.
Kokten cozumu kasko yaptirarak buldum..
Meblag biraz yuksek ama acaba motor yerinde mi endisesi yasamiyorum en azindan..

Abi en iyi önlem motorunun gözünün önünde olması.

Ben çok görüyorum. Ortalığa bırakıp gidiyorlar motorları.

ben bu spy alarım diğer modelini kullanıyorum. ekranı filan yok. sade kumanda. ufak titreşimleri filan alıyor baya iyi. + olarak da securage markalı alarmlı disk kilit kullanıyorum. dışardaysam eğer alarm+direksiyon kilit+ disk kilit kullanıyorum.

akşamları ise alarm+direksiyon kilit+ disk kilit + onguard beast zincir ile mazgala zincirliyorum. bu kadar önlem alıp yine de hırsız götürebiliyorsa helal olsun. dicek başka bişey yok.

0544 343 12 04 cemo garaj çok iyi bir arkadaş ayhan'dan aldım diyebilirsiniz.aramadan gitmeyin

bende ileride motorsiklet alıcam..çok yabancı tanımadık bir yere parkettiğimde ne kadar bu güvenlik sistemlerinden yapsamda ben olsam yine güvenemem.görünür bir şekilde bir kartona polisten satılık filan yazıp üstüne koymak gerek en azından çalmaya cürret edemezler diye umuyorum belki saçma ama en azından anı kurtarır:wiinkk:

Urban disk kilidim var. Motosikletimin gidonuna dokunman yeterli oluyor çalması için. yani hareket etmesine gerek yok.

motoru gören bir kamera ayarla
her oynayanı internete ver cümle alem tanısın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar