JF 32 sorunu bende de oldu servise sordum akü zayıflamış dedi şarj edilmesi gerekiyormuş 6 saat sürüyormuş
Öyle gözüküyor, geçen denedim marşa ufak ufak bastım 2 kez 3. de ekran gitti gene şarj olmadığını anladım da, şarj etmeden niye verir demi motoru?
Bakalım nasıl çözecek Bay Moto önemli olan hata yapmaları değil nasıl çözdükleri
Motoru alırken bayiye özellikle söyledim şarj konusunu akşam üstü gitmiştim şimdi veririz motoru dedi ama tam şarj olmaz dedi bende tabi ki dursun tam şarj olsun dedim pazar günü sabahtan akşama kadar şarj etti bayi . Servise söyledim onlar da motorun çalışırken farın hep açık olması zayıflatıyor dedi ilk şarja alakası filan yok dedi . En kısa zaman da servise verip şarj ettiricem bakalım sorun çözülecek mi
Motorda bisey farkettim. Normal mi bilmiyorum ama tuhaf.
Motor orta sehpadayken boş viteste calisir vaziyette birinci vitese takıyorum. Tekerlek dönmeye başlıyor. Debriyaji sıkınca da donmeye devam ediyor. Normalde ayırmasi lazim degili debriyajin yani tekerin donmemesi lazım bence var mı yaşayan ayni seyi. Ya da bu.bir sorunu yoksa normal mi ?
Öyle gözüküyor, geçen denedim marşa ufak ufak bastım 2 kez 3. de ekran gitti gene şarj olmadığını anladım da, şarj etmeden niye verir demi motoru?
Bakalım nasıl çözecek Bay Moto önemli olan hata yapmaları değil nasıl çözdükleri
Aküler hızlı şarjda şarj edilince bu sorunu yapar.Çoğunlukla 150NS aküleri bu hızlı şarja dayanamıyor ve eriyor veyatta bozuluyor. Yeni akü alınması gerekebilir. Biz genellikle bu durumlarda garantiden isteyip değiştiririz.
Evet BayMoto'da garantiden değiştirecek sağolsunlar ilgili bir servis.
Dediğim gibi hata, arıza her üründe olabilir çözüm getirildikten sonra sorun yok ben memnunum Pulsarımdan![]()
Bana şarj edelim demişlerdi şarj çözüm olur mu ? Siz öyle sorun olduğunu dediğiniz de aküyü mü değiştirelim dediler ?
Beyler motorumun benzin filtresine, yukarı taraftan yağ akıyor. Motor 220Km'de ve yağ motor yağına benziyor. Sorun neden kaynaklı olabilir ?
Isındığı zaman daha belirgin oluyor.