Merhaba kardeş,Merhaba kardeş yeni almışsın zaten neden satma kararı aldın ?
İhtiyacım var yoksa motordan memnunum..
Merhaba kardeş,Merhaba kardeş yeni almışsın zaten neden satma kararı aldın ?
Merhaba kardeş yeni almışsın zaten neden satma kararı aldın ?
Mola vererek gidersen zorlamaz Hatay İskenderun harika zaman geçireceğin. Motosiklet sıfır senin yorumları da takip ederim bildiğim kadarıyla motorunda bi arzıa yoktu çok şükür bas git bence bi arkadaş bücür dediğinle 5000 km yurtdışı yapıp geldi![]()
![]()
http://www.hepsiburada.com/tex-881-impertexten-uretilmis-reflektorlu-suya-ruzgara-asinmaya-dayanikli-heybe-canta-28-40-lt-p-OTTEX881ADHC?magaza=Hepsiburada&wt_gl=cpc.nelk.oto.pla&gclid=Cj0KEQjw6uO-BRDbzujwtuzAzfkBEiQAAnhJ0CQgo_IbXT6A1xdkWqJCBMRUrZHpMYYugOQz9RXzGM8aAodT8P8HAQ
iii bayramlar
Kısa bir sorum olacak.Yukarıda linki olan textil yan çanta(tex 881) tnt 25 için uygun olur mu? Hem uygun fiyat hem kolay söküp takılıyor,var mı bu textil çantadan kullanan.
Bursa'dan Selamlar
Selamlar,
Linkteki ürünü değil ancak,
Bunu kullanıyorum epeydir.
http://urun.n11.com/canta/vexo-soft-motosiklet-yan-cantasi-P51369015
bir problem yaşamadım, gayet rahat oluyor sürüş esnasında da. Ancak tabi artçı için aynı şeyi söylemek pek mümkün değilçantalar heybe şeklinde olduğu için yük doldurunca aşağı sarkıyor. Artçının bacaklarını rahatsız edebiliyor. Bir de tabi koltuğa sabitlemek için 2 cırtı var. Bunlar da koltuk üstünde kaldığından oturan kişiye uzun yolda rahatsızlık veriyor.
Ancak başka bir problem yaşamadım.
Artcı için arka koltugun altından bağlantı yaptıkdan sonra koltuğu kapatıp deneyin.. Koltuk kapanıyorsa artcıda rahatsız olmaz..
Arkadaşlar 1. ve 2. viteste iken gaz sizde dalgalı geliyor mu. Sanki silkeliyor motor. Ona göre servise sorucam durumu
Evet, aynı sorun bende de var, kaç km'de senin motor? Bujiden olabilir diye düşünüyorum (motordan çok anlamıyorum, sadece bi tahmin benimkisi bu arada) ama daha servise ben de gitmedim.. Gidince bi sorucam...
Düz yolda, eliniz de sabitken mi?
%95 acemiliktendir. Elinizi biraz oynatsanız gaz dalgalanır küçük viteste. Aynı şekilde yol durumu da etkiler. Ani yavaşlama, tümsek vs devri düşürür.

Herkese hayırlı bayramlar
Motor bayram yolculuğunda 100 kmde 4.3-4.5 lt civarı yaktı hız genelde 100 üzeriydi yinede çok gibi geldi bana
Yüksek devirlerde güzel titreşim var hissediliyor
vitesi artırınca titreşim gidiyor
Zorladım düz yolda ama 149 u gördü 150 demedi ,normalmi ?o hızada ite kaka çıkıyo şöyle r25 gibi yüksek hız yapıverse keşke
Bu motorun gidonunu kısaltma yada kısa bir gidon la değiştirme şansımız var mı
Ve yolda kaldım...
Kadıköy'de gezinirken motor tık dedi durdu. Gösterge soldu, korna sesi değişti. Marşa basınca rölenin tık tık sesleri geliyor 10 20 kere, alet reset atıyor. Görünürde bir sorun yok.
Yakında bir tavukçu vardı, oraya çektim. Scooterlı arkadaş yardımcı oldu, aküsünden kablo çektik. Gaz verip marş alıyor ama şarj olmuyor akü. Kabloyu söküp gazı kesince stop ediyor.
Hasanpaşa'ya gidip akü şarj aleti aldım. Şimdilik şarjda. Tavukçuda oturuyorum mecbur![]()