Cbr 600f

TNT

Çok yakın bir arkadaşımın motoru 22.ağustos.2006 sabahı Acıbadem deki evinin önünden çalınmıştır.

Motorun özellikleri:
Plaka: 34 GS 6081
Marka : Honda
Model : CBR 600 F
Yıl: 2004
Renk: Siyah
Aksesuar: Devil egzos, Altın sarısı jantlar'a sahiptir.

Sarı jantlı ve devil egzoslu 2004 model siyah 600f görenlerin plakası farklı olsa dahi bildirmesini önemle rica ederim Tel: 05386355383

Çok yakın bir arkadaşımın motoru 22.ağustos.2006 sabahı Acıbadem deki evinin önünden çalınmıştır.

Motorun özellikleri:
Plaka: 34 GS 6081
Marka : Honda
Model : CBR 600 F
Yıl: 2004
Renk: Siyah
Aksesuar: Devil egzos, Altın sarısı jantlar'a sahiptir.

Sarı jantlı ve devil egzoslu 2004 model siyah 600f görenlerin plakası farklı olsa dahi bildirmesini önemle rica ederim Tel: 05386355383

Hacı bu motoru bugün gördüm...Nişantaşından Fulyaya inen yol(Valikonağı Caddesi) da son ışıklarda yanımdaydı...Jant boyayan (hele fosforluysa tiksinirim)tiplere özellikle antipatim olduğundan dikkatimi çekti...egsozda Devıldı...Plakasıda bana sahte geldi...Hiç bir 600 fin plakası bu kadar pis ve rakamların siyah mürekkebi bozuk olamazdı...mobilet plakası gibi bi plakası vardı...motoru süren şahıs pis sakallı kasksız korumasız bir tipdi...görsem tanırım...f lerde sele tek galiba...RR larda 2 sele vardı herhalde...f olduğunada eminim...Ama modelini anlamam imkansız tabiki...en azından şunu söyleyebilirim...o ise motorun sağlam...parçalanmamış...ortalıkda dolaşıyor...

Beni ararsan bu yazdıklarımdan daha farklı bir detay söyleyemem herhalde...keşke yazmasam aklını karıştırmasaydımda diyorum ama vazifemiz olsun...geçmiş olsun...537 335 22 33

Plaka GS değildi tabi...Eski silik bişeydi...İstesen okuyamazsın yani o derece...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
geçmiş olsun kardeşim inşallah o motorun tadını çıkaramadan allahtan belasını bulur hayattaki tüm sevdiklerini kaybeder,sürüm sürüm sürünür!

Allah çalanın iki tekerinden 200 km hızla giderken çıkarsın inşallah.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar