arai kaska baktım da 2000-2500 tl fiyat var. sen kaça aldın hocam?
Kask rahat olsun ama sessiz olsun diye kasmayın. Gürültü, kafa ve boyun yapısı, boy ve motosiklete göre değişir. Kulak tıpası kullanın.
Birinin sessiz dediği kask, başkasına gürültülü gelebilir, veya tam tersi olabilir. Çok örneği var. Kimse yanlış söylemiyor aslında. Değişiklik insanlarin kafa ve boyun yapısı, boy ve motosiklet. O yüzden çok takmayın. Zaten çok aman aman sessiz kaska da rastlamadım daha. En basit kulak tıpası, en mükemmel kasktan daha sessiz ve rahat.Tabikide hocam haklısınız ama işte arayış içerisinde olunca detaylara takılabiliyoruz
Marushin 999rs ten azıcık daha fazla verdim.
Haklısınız hocam dikkat edeceğim sağol
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:51 ----------
Forum trol doldu bizim konu yalan oldu hala bir cevaba ulaşamadım
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:02 ----------
Arkadaşlar öneri paylaşabilecek olan yok mu
Hocam kask çok hoşuma gitti yawShoei nin ruzgar sesi ile ilgi durumunu anlattım ama kasımdan memnunum havalandırma kafama oturma rahatlık ile ilgi sorun yaşamadım. Nxr marquez öneriyorum.
Çok iyi olur.Temiz titiz insana gelmez derken ne demek istedinizbell vortex kullanıyorum, güzeldir hoştur, titiz ve temiz insana gelmez.
dilerseniz bir ara detaylıca izlenimlerimi paylaşabilirim
Çok iyi olur.Temiz titiz insana gelmez derken ne demek istediniz
O zaman küçük bir merhaba ile başlıyorum.
Uzun süredir bell vortex kullanıyorum.
Kaskın vizörü kesinlikle buhar yapmıyor diyeibliriz.( tabiki %100 değil )
Kaskın ses yalıtımı oldukça zayıf her zaman bir gürültü hali mevcut aşırı bir rahatsızlık durumu oluşturmasada rüzgarın etkisinin yüksek olduğu zamanlarda berbat bir rahatsızlık veriyor
Vizor cizilmelere karşı dayanıklı olarak belirtilmiş fakat tırnak darbesi ile bile cizilebiliyor dersek doğru olucaktır.
Herşey bir yana boyun kısmındaki extra sünger katman kaskı cıkardığımız zaman üzerine tüm toz ve benzeri zerre/ tanecikleri topluyor ve o kadar iğrenc görüntü oluşturuyor ki sırf bu neden kaska karşı aşırı cirkinlik ve nefret duyguları oluşturuyor.
Ama her şeye ragmen toz taneleri ile olan problemi saymazsak kaskdan son derece memnun olduğumu söyleyebilirim.
Fakat eklemek gerekir ki yaklasık 40 cm yükseklikten kask tepe üstü olarak yere düştü ve arka taraftakı havalandırma/rüzgar cıkışının olduğu ek yerinden ayrıldı ve catladı.
Ek yerinden ayrılma ve ek plastik parçadaki catlama olmasından dolayı ana kabuga bahane bulmak doğru olmayabilir ama dayanıklılık olarak acaba sorusunu zaman zaman aklıma getirmedi dersem yalan olur
4/5 aylık bell vortex kullanımı sonucunda izlenimlerim budur. sonra motoru sattım kask duruyor![]()
kaski satmayi mi düşünüyorsun, neden fiyati söylemekten çekiniyorsun?