Rüzgar alıyor mu ses yalıtımı nasılMt 07 ile 210a kadar HJC IS17 yi test ettim. Fiyatına göre iyi. 1600 gram çok gelmezse 750 TLYE aldım.
3 sene marushin kullandım. 999 modelini tavsiye ederim. Fiyat konfor hafiflik sağlamlık kalite tam bir f/p ürünüdür. Şimdi marushin kenarda duruyor. Tekrar marushin alacaktım ki o sırada çok uygun fiyata arai quantum st pro denk geldi onu aldım. Bi 2-3 sene sonra yine uygun fiyatlı bişe denk gelmez de piyasa fiyatlarına almak zorunda kalırsam marushin alırım bu sefer rs2 modeli aklımda![]()
Hocam bisiklet kullanan bir adam schubeth kullanmaz ki 60 km hızla gitsin 100 km ve üzeridir büyük ihtimalle
Ben 1000 lira civarına araştırmalarım sonucu Shoei Qwest aldım 955 liraya geçen ay
Nerden aldınız acaba o paraya ?
N11 de bir magazada shoie kasklarda %10 indirim vardı. İndirim yakalarsan bulunabiliyor bu fiyatlara. Bende agv k5 felan düşünüyordum ama tecrübeli kişiler o fiyatlara çıktıktan sonra aria, shoi den şaşma dedi. Birde bir kaç adı geçen kask yurt dışında baya ucuz, ancak burda pahalı. Paranızın tam hakkını veren bir kask almak için yurt dışındaki sitelerlede karşılaştıma yapın. Shoie ve arai kasklar doğru yerden alırsan nerdeyse yurt dışıyla aynı fiyata düşürebiliyorsun Türkiye de
Hocam yurtdışı derken ebay falan mı
Selamlar, shoei nxr marquez kullanıyorum,1345 gr ,genel olarak memnunum. Rüzgar sesi bana yüksek geliyor ama başka kaski shoei kadar kullanmadigim icin kiyaslayamiyorum.( 11 bin km dir kafamda )
Yemin ediorum kafalari yiyordum. 1300lira para verip bu kadar sesli olmasi beni cok rahatsiz ediyor isin acigi. Uzun yolda kulaklarinin ebesiyle sevisiyor ses, cok yoruyor.
Son sözünüze hunharca güldüm kahkaha attım.Ama acıklı bir durum tabi 1300 ver karşılığında hiçbirşey alama
Satıcınızla görüştünüz mü peki bu durumu
Hangi hız aralığında yapıyor bunu