Bu AEA kimdir arkadaş ? Ana sayfada 4 tane konusu var adamın ??

Bu aea denen arkadası neden bukadar büyütüyorsunuz ?

Tamam kaza ayapmıs gecmiş olsun fakat neden bukadar büyütülüyor bu adam ?

Maslak oto sanayide tsört le kasksız motora bnen adam size burda söyle ekipman takın böyle bilmemne yapın ayakları yapıyor adamı yücelttikce yüceltiyorsunuz sonra . Nedir arkadas bu adamdaki cevher benmi görmüyorum yoksa ?

Moderatör tarafında düzenlendi:
2eqcl60.jpg

Altın elbiseli adam bu, başka tanımam :)

NE BAĞIRIYON KANKA?

Barkın Bayoğlu Türkiye motosiklet camiasında sevilen, sayılan, pek çok hizmetleri olmuş bir insandır. En azından bu alanda şöhretli biri. Dolayısiyle motosiklet üzerine yayın yapan bir forumda bu insana dair önemli gelişmelerin tartışılması normal.

Motosiklet gibi güzel bir alete beni başlatan ve daha güvenli sürmemi sağlayan kişi. 5 senedir takip ederim her videosunu izledim.

O kafaya bir kamera takıp, motovlog yapıyorum ayağına sağa-sola söven, motor tanıtıyorum ayağına kitapçığındaki bilgileri ezberleyip anlatan (bir sürü)bebeler yokken, bu adam yapılmayanı yaptı ve bize, bizim anlayacağımız şekilde, ve (çoğu zaman)tarafsız, abartısız, markaya yaranma derdi olmadan bize birşeyler anlatmaya çalıştı.
ha söyledikleri kanun mu? hayır, yanılabilir mi? evet. ama adam hiç yılmadı arkadaş, hatta malın kötü taraflarını da anlatıyor diye, çoğu tv kanalı, programı, adama iş vermedi, o yine yılmadı youtube üzerinden gitti. bu konuda bir öncüdür kendisi, sevmek sevmemek, anlattıklarına katılmamak olayından ziyade saygı duyulması gerek.

son 5 senede motosiklete başlayan ben ve benim gibi bir çok insanın başlamasına vesile olan adam.
türkiyede motosiklet alanında
kenan sofuoğlundan sonra (ki o sporcu zaten) en meşhur adam.
mososiklet ile ilgili en çok program ve yayın yapan adam.
altın elbiseli adam.

Motosikleti
22" Bajaj NS 200 - 25" Pcx DLX
Beni ve 2 arkadaşımı motora başlatan adam gibi adam. :cat:

SkyTürk'te ilk programına denk gelene kadar motosiklet isteğimi eyleme dökecek cesaretim yoktu. Özellikle ülkemizde motosiklet namına ya zengin olacaksın ya mobiletle sinek vızıltısı gibi rahatsız edici bir sesle gezenlerden olacaksın fikrim vardı. Çevremdeki herkesin bilinçaltıma yerleştirdiklerini yıkma sürecimi hızlandıran katalizör.

Benim gibi binlercesi olduğuna eminim..

Adamın hakkı yenmez.

Aea'ya 'kim ki bu ya' demek bence çekememezliktir . bir çok insan tarafından sevilen sayılan, takip edilen biri. Gayet de mütevazi bir insan. Siz her konuda(bilgi,yetenbek) Barkın Bayoğlu'ndan iyi olduğunuzu düşünüyorsanız bir şey diyemem ama. Kendinizce haklısınız o zaman.

Bir cevhere sahip olduğuna inanan insanların çıtı çıkmazken, insanlara bir şeyler öğreteyim diye web cam ile yayın yapan, hayatını motosiklete adamış olan kimse.
Güzel adam, sağ olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar