Dediklerinin sonuna kadar arkasındayım, dediğin gibi çoğu kişi yorumlamadan, araştırmadan, gözlem yapmadan, dikkat etmeden, hatalarını ve eksiklerini kendi yollarıyla halletmeden bir başkasından çözüm, fikir alıyor ama işte olayın koptuğu nokta bunları yapmayanlar soru sorduğunda elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz. Nesnel soruların zaten cevabı var, yine sorulduğunda yine cevaplıyoruz bıksakta ama öznel sorularda bende çıldırıyorum motosikletin rengini, şeklini başkalarına sormayı hiç anlamıyorum. Herkesin zevki, düşüncesi farklı ne diye fikir istersin? Forum ortamında bilgiler tamamen doğru veya tamamen yanlış diyemiyoruz kendimize yakın, aklımıza yatan, mantığımıza en yakın fikiri onlarca fikir arasından çekip alıyoruz. Aslında çoğumuz kendi fikrimizi onaylatacak kişiler aradığımız için burdayız. Forumda çoğu kişi var buna bende dahil kendi sırtını kendi kaşıyan. Kaza yaptım şu nasıl yapılır diye sormadım, araştırmıştım. 3 tane motosiklet değiştirdim kimseye sormadım herşey ortada bilgiler mevcut, arıza yaptılar yine bilgileri araştırdım hallettim. Nadir olaylar dışında şu nasıl yapılır? İşin içinden nasıl çıkarım? Gibi sorular sormadım. Başlangıç konularının hepsi benim nazarımda acizlikten ötede değil. Araştır bak kardeşim aciz misin sen? Sana ne yakışır, neyi idare edersin sen bilmezsen biz nasıl bilelim. Özetle hazıra konmaya bayılan milletiz.