başlangıç :) ktm duke 250 mi kawasaki z250sl mi

z250sl kawasaki almayı bende tercih edicem bende senin gibi 2 lemdeydim , Duke turuncu arkadaşım bir kere turuncu nedir ya birde fosforlu resmen :D Kawasaki deyince yeşil akla gelir , hemde bir arkadaşıma artçı olmustum kawasaki z250sl de trafikte bile bu kaçlık dıye soranlar oldu çok ilgi çekiyor ben tercihimi kawasaki z250sl den kullanıcam birde hızlanması falan hoşuma gitti.

z250sl kawasaki almayı bende tercih edicem bende senin gibi 2 lemdeydim , Duke turuncu arkadaşım bir kere turuncu nedir ya birde fosforlu resmen :D Kawasaki deyince yeşil akla gelir , hemde bir arkadaşıma artçı olmustum kawasaki z250sl de trafikte bile bu kaçlık dıye soranlar oldu çok ilgi çekiyor ben tercihimi kawasaki z250sl den kullanıcam birde hızlanması falan hoşuma gitti.

Duke 250'nin turuncusu yok sadece siyah rengi var.

5000 km kadar duke 250 kullandım yorumlarım şöyle:
250cc kategorisindeki bence en güvenli makine sadece abs için demiyorum lastikleri de standart gelen en iyi lastikler süspansiyonları bu segmentteki en iyi süspansiyon ki çok önemlidir herkes atlıyor.Malzeme kalitesi yine bu segmentteki en iyi motosiklet.Tek silindirlilerin hepsi titrer. titreşim hiç istemiyorum diyorsan motor bakmayı bırakabilirsin.Ben 3 silindirli bir motosiklet kullanıyorum onda da var.Biraz araştırırsan cbr 650 f (4 silindirli) onda da titreşim olduğunu görürsün bmw gsler de titrer bütün motorlar az çok titrer. en nihayetinde motor kullanıyorsun millet royal enfield ile dünya turuna çıkıyor titreşim rüzgar bu işin ruhunda var.İlk motorun olacaksa titreşime takılma. titreşim öldürmez seni ama ıslak bi yerde yaptığın ani ön fren, virajda arka tekerleğin tutuşu bırakması öldürebilir bunlar önceliğin olsun.gitsem olur durmak çok önemli değil ben kendime güveniyorum "frenle sıkıntım yok" "limon sıkar gibi biliyoz biliyoz" "lastiğe çok takılıyosunuz o kadar da önemli değil" dersen de en iyi alternatif mt25.

Arkadaşım ,çok teşekkür ederim ,gayet açıklayıcı olmuş. Neticede her işin acemiliği zor , dediğin gibi gitmek kadar durabilmek önemli mevzu. Alet işler el övünür hesabı ,y tecrübe tam olmadığına göre güvenliği üst seviyede olanı tercih etmek lazım . Titreşime takılmadım doğrusu şu ana kadar , titreşimden rahatsız olacaksak arabaya binmeye devam etmemiz lazım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:20 ----------

Ben duke 250 ye doğru gidiyorum sanırım para işini çözebilirsem . Motora başlamaktaki amacım farklıydı işin doğrusu. Darbe olayından sonra tedirgin altımızda en son model arabada olsa herhangi bir kötü ortamda( iç savaş,darbe ,terör,deprem..) bu arabalarla ulaşım sıkıntısı yaşarız, benzin sıkıntısı yaşarız,parça bulunmaz vs gibi düşüncelere kapılıp önce bisiklet aldım) sonra motor kursuna başladım sıra motoru alıp adam gibi kullanmayı öğrenmekte. Allah lazım etmesin sadece keyif için binelim gezelim temennim odur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar