başlangıç :) ktm duke 250 mi kawasaki z250sl mi

herkese merhaba ;
başlangıç motoru olarak bu 2 si arasında kararsız kaldım.
z250sl daha uygun fiyat ama duke da abs var ,lastikler daha iyi,kaydırmalı debriyaj ,arada 2000 tl fark var
kullanan tecrübeli ve bu motorlar bilen arkadaşlardan bilgi veren olursa çok makbule geçer..
yaş 40 boy 1.75 kilo 80
1.yedek parça fiyatı hangisi daha iyi?
2.servis hangisi daha iyi?
3.güvenlik ?
4.kolay kullanım ve hakimiyet?
5.şehir içi konfor?
6.uzunyol 100 km için konfor ?
herkese teşekkür ederim

1-İkiside çok pahalı.
2-Ktm bi tık daha önde görünüyor.
3-Abs olduğu için Ktm.
4-İkisinide kolay kullanırsın hakimiyeti kolaydır ikisininde çok bi fark yoktur.
5-Konfor olarak z250sl diyorum daha az titreşim.
6-Uzun yol içinde z250sl tercih ederdim.

7-Ben ktm tercih ederdim.
8-Bunların hepsi gözlemlerim . 2 motorada dokunmadım.

Bence sadece lastik için bile KTM artı olarak ikinci el piyasayası kawa dan daha iyi

kawasakide de abs var. o zaman fiyat farkı 1000tl oluyor. ktm'de titreşim daha fazla.

Arkadaş oturmadığınız, dokunmadığınız motorda titreşim olduğunu nasıl iddia ediyorsunuz cidden anlamıyorum. He abicim he titreşim var he elin ayağın uyuşur.

Konu sahibi arkadaş bence ne alacağını sen belirlemelisin. İkisi de harika motosikletler. Boyun 1,75 olduğu için Z250'de fena olmaz.

Arkadaş oturmadığınız, dokunmadığınız motorda titreşim olduğunu nasıl iddia ediyorsunuz cidden anlamıyorum. He abicim he titreşim var he elin ayağın uyuşur.

Konu sahibi arkadaş bence ne alacağını sen belirlemelisin. İkisi de harika motosikletler. Boyun 1,75 olduğu için Z250'de fena olmaz.

Ben Duke titriyor demedim ki , sadece z250sl daha az titreşim var dedim okey ;)

video benim ve bajaj pulsardan fazla titreşimi var. hatta duke 250, duke 390'dan fazla titriyor.

Ben Duke titriyor demedim ki , sadece z250sl daha az titreşim var dedim okey ;)

Daha az titreşim VAR diyorsunuz. Yani z250 de dahi titresim oldugunu iddia ediyorsunuz. Söylediginizi biraz daha dusunurseniz duke titriyor diyorsunuz.
Ya ne konustugunuzu bilmiyorsunuz, yada kendi deyimiznizle dokunmadiginiz motor hakkinda atip tutuyorsunuz :)

@solmyr
Aslinda mesaj size degildi ancak pulsardan daha fazla titredigini soylediginiz icin yazmak istedim. Bence bindiginiz makinede sorun var. Cunku 390 hakikaten titriyor, kabul. Ama pulsar hem titriyor hem zirildiyor. Bahsedilen motorlarin hepsini bende defalarca kullandim :)

Not: su an hondanin en ucuz modelini kullaniyorum.

İki motoruda kullandım ikiside birbirinden iyi yanları ve kötü yanları var Duke Kawa ya göre biraz daha titriyor kawa da klasik tek silindir titreşimi var Rahatlık konusunda kesinlikle kawa

Şahsen kawasaki z250slyi alırdım ama 2. El. 0 almak bana göre mantıklı değil. Yinede siz bilirsiniz.

2. Ellerede bakıyorum ama uğraşmakda istemiyorum. Çok anlamadığım için kazık yerim diye çekiniyorum. Bir tane aksesuarlı duke 250 var ,7500 km de fiyat da fena değil 2015 model ,Aynı şekilde kawada buldum 1500 kmde. Genede yeni başlayacağım için abs,lastik, ve debriyaj dan dolayı ktm uygun olacak.

2. Ellerede bakıyorum ama uğraşmakda istemiyorum. Çok anlamadığım için kazık yerim diye çekiniyorum. Bir tane aksesuarlı duke 250 var ,7500 km de fiyat da fena değil 2015 model ,Aynı şekilde kawada buldum 1500 kmde. Genede yeni başlayacağım için abs,lastik, ve debriyaj dan dolayı ktm uygun olacak.

Siz bilirsiniz ama motoru servise götürüp baktıra bilirsiniz. O zaman bir sıkıntı olmaz diye düşünuyorum. Birde kaza kaydına bakarsınız olur biter. 1500kmde kawasakide ne gibi sorun olabilir ki? Ben bir sorun olacağını pek düşünmuyorum. En fazla rodajı kötü yapmıştır (ki bu çok önemli) . Yinede paranız 0a yetiyorsa tabiki siz bilirsiniz.

Az önce okudum ) arıza ve olay çok üzücü. Firmanın tavır ve servis anlayışıda bir o kadar tuhaf. Müşteri çok nasıl olsa satıyoruz kafasımı ,yoksa bu motor satıcılarını kar marjları çok düşük onun için en ufak bir şeyde bile cepten para çıkmasın diye uğraşıyorlar anlayamadım.

Abs liyi sordum stokda yok , ne zaman gelir dedim , avrupadaki depolara soralım ama orda da yoktur !!! Dediler. Daha garibi ne gerek var abs ye bu zaten küçük motor lazım olmaz dediler. En son zmoto kızıltoprak showroma gittim , eleman mümkün değil gelmez işler durgun sene sonuna kadar sevkiyat olmaz ki dedi! Arkadaş abs önemli değilse neden koymuş çekik gözlü japon kardeşimiz???

Abs liyi sordum stokda yok , ne zaman gelir dedim , avrupadaki depolara soralım ama orda da yoktur !!! Dediler. Daha garibi ne gerek var abs ye bu zaten küçük motor lazım olmaz dediler. En son zmoto kızıltoprak showroma gittim , eleman mümkün değil gelmez işler durgun sene sonuna kadar sevkiyat olmaz ki dedi! Arkadaş abs önemli değilse neden koymuş çekik gözlü japon kardeşimiz???

İyi gene en azından tek parça motosiklet önermişler. Bu da bir şey.

Bakım fiyatları olarak 3 aşağı 5 yukarı aynıdır tahminimce fakat güvenlik olarak kesinlikle ve kesinlikle duke. Çünkü abs, kaydırmalı debriyaj var

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar