Merhaba, bayimizde ZAFFERANO modeli mevcut olup istediğiniz zaman inceleyebilirsiniz.
Fotoğraflar harika toplamda kaç km yol yaptın ? genel olarak ve motosiklet hakkında neler söyleyebilirsin ?
Fotoğrafların olduğu haftasonu toplamda 600 km.
Daha öncelerde 3 kez İstanbul'dan İzmir'e gidiş dönüş 1000'er KM. Şehir içinde çok fazla kullanamıyorum ama. İşe git gel. Gidiş dönüş 16 KM :mrgreen:
Ne uzun yolda ne şehirler arası yollarda problem çıkarmadı. Yalnızca geçen Ramazan Bayramında İzmir'e giderken 2 kez stop etti, 1. gişelerde, 2. kırmızı ışıkta. Sonrasında yapılan yazılım güncellemesi ile o problem de ortadan kalktı çok şükür.
Elimde yüzlerde fotoğraf ve video var ancak az biraz zaman yok. Olsa hepsini yükleyeceğim bir yere.
Bakalım Kurban bayramında tekrar İstanbul İzmir yapacağım. O zaman neler yaşanacak.:rendeer:
KUYRYK ALTI EGZOZ MUHABBETİ NEDİR ANLAYAMADIM.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:23 ----------
BENDE ALDIM TNT 25 LASTİKLER HAKKINDA ÇOK FAZLA DEDİKODU VAR DEĞİŞTİRMEYİPTE MEMNUN OLAN VAR MI NEDİR SORUN YADA NE YAPMALIYIZ. LÜTFEN TÜM TECRÜBESİ OLANLAR VE DEĞİŞTİRENLER UFAKTA OLSA YAZSIN BİR İKİ CÜMLE BİLGİ PAYLAŞALIM LASTİKLER HAKKINDA. SAYGILAR SEVGİLER.
sağol bilgi için. peki ya tecrübeli abiler ne der bu konuda o kadar kötü olmamalı bence ayıp gerçekten
Kuyruk altı çift egzoz mis gibi eğer yaptırıcaksan banada haber ver 2 tane yaptırırız fiyatta düşüş olur umarım biraz daha uygun bir fiyata bende almak isterim
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:23 ----------
BENDE ALDIM TNT 25 LASTİKLER HAKKINDA ÇOK FAZLA DEDİKODU VAR DEĞİŞTİRMEYİPTE MEMNUN OLAN VAR MI NEDİR SORUN YADA NE YAPMALIYIZ. LÜTFEN TÜM TECRÜBESİ OLANLAR VE DEĞİŞTİRENLER UFAKTA OLSA YAZSIN BİR İKİ CÜMLE BİLGİ PAYLAŞALIM LASTİKLER HAKKINDA. SAYGILAR SEVGİLER.
Daha önce paylaşılan çift egzoz temalı çalışma.
Kanımca çift egzoz, TNT 250'ye daha çok yakışacaktır yönünde. Tabi yinede çift egzoz takılmış bir TNT 25 üzerinde görüp yorum yapmak daha sağlıklı olacaktır.
Bu model TNT 250 değil mi ?