- Konu Yazar
Biladerim motor motordur hiç farketmez.İnan ben geçerken bisiklete bile selam veririm.Bu tarz o tarz değişen birşey yoktur.O motorları o hale getirip biniliyorsa sevenleri vardır saygıyı hak eder arkadaş.Ama o egsozları yok mu çıldırtıyor adamı geçen gün kaldırım da yürürken öyle bir geçti ki 6 yaşındaki evladım korkudan zıpladı ayakları yerden kesildi.Şimdi o yavşağa ana avrat küfür hakmıdır değilmidir?Arkadaş nefret ettirme kendinden.Saygı duyulması için saygı duy.Racinlerin ss lerin sesleri ile bunları karşılaştırmak abestliktir.Ss lerin sesleri rahatsız etmez kesinlikle.Bunlar da egsoz mu var ki rahatsız etmesin.Adam kesmiş koymuş egsozu.Netice şu lanet olsun o sese.
Bir ikinci sorum izmir chopper destekledi dedin ben izmir chopper ile baya takıldım aradaş ve dostlarım da var kimler destekledi sorsam ayıp edermiyim?
Egzoz konusu teker teker konuşmak istemiyorum egzoz konusunda sonuna kadar haklısınız,
İzmir chopper'dan bizim tanıdığımız yok bizi etkinlik alanında ve ortalama 60-70 motosiklet konvoy halinde görünce gelip tebrik ettiler, selam verdiler, yaptıklarımızın doğru bir şey olduğunu ve devam etmemizi söylediler, ayrıca tokyoyu aratmıyorsunuz gençler diyerek gülümseyerek gittiler
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:58 ----------
Maşallah motorunuzun yüksekliği fabrikadan çıkış olarak orjinalden alçak bence böyle kalmalı.Ayrıca lütfen aynaları sökmeyin cidden işe yarıyorlar
Hayır motosikletimi sıfır aldım ve hiç bir şeyine dokunmadım alçak değil, Tamamen orjinal şekilde her hangi bir düşürme yok 2016 kasalar bu şekilde çıkıyor nedenini bilmiyorum.