Burgman 200 Alacağım Yardım ederseniz sevinirim

Konuşma Başı

Merhabalar. Suzuki burgman 200 almaya karar verdim. Yamaha yzf r25ım var hasar kaydı oldugu ıcın 12.750 fiyat biçtim suzuki naziili bayisine daha tam konuşulmadı ama olucak gibi. Ama bayide Absiz yokmuş Abslide pahalı geliyo 2015 model için konusuyorum. 2016 model ABSsiz gelicekmıs ama 2015 model ABSliyle aynı fiyat olur diyor 15.400 falan dedi sizce o kadar olur mu? Ne yapmayalım bilemiyorum gerçekten. Nakit sıkıntım var üstünü tamamlarken sıkıntı yaşayacagım o yüzden yardımcı olursanız çok sevinirim.Bu arada bu vergilere nedir böyle ya gerçekten sinirden küplere binip gezicem motor yerine... :jocolor::jocolor:

Şimdiden yardımcı olanlara teşekkür ediyorum iyilik eden iyilik bulsun diyorum. Saygılarımla.

ABS'li motor almak her zaman akla mantığa yatkın olandır. Modelin daha yeni olması teknik açıdan bir değişiklik yoksa bence avantajlı bir şey değil. ABS'li 2015 modeli al, güle güle kullan güzel arkadaşım ;)

Çok teşekkürler ABS ile arasında çok fark yok diye düşünüyordum ama bi nevi mantığıma yattı diyebilirim.

Çok teşekkürler ABS ile arasında çok fark yok diye düşünüyordum ama bi nevi mantığıma yattı diyebilirim.

ABS li motor kullanmış olsan emin ol hiç kimseye sormadan gider alırsın absliyi. Acil bir durumda fren yapma alışkanlığın yoksa o panikle ön freni caaaart diye sıkarsın ve sonuç asfaltla yakın akrabalık başlar. ŞU video ya bir göz at istersen ;)

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
abs olan daha ucuz motorlara neden bakmıyorsunuz?

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:51 ----------

Az kullanılmış 2.el güzel olur aslında bana yakınlarda bulmaya çalışıyorum. Uzak oldumu anlaşamazsak falan sahibiyle boşuna gitmiş olucam gidip görmedende anlaşmak istemiyorum.

İkinci el almanı tavsiye ederim. Satarken çok daha az değer kalbi yaşarsın. Vereceğin fazla paranın bir kısmına kasko yaptırırsan geceleri mışıl mışıl uyursun.

Merakımdan soruyorum ne kadar hasar kaydınız var da 12.750 ye R25 satıyorsunuz. km mi çok.

5932TL hasar kaydı var ama motorun bişeyi yok ya 10 ay geçti üstünden bi sorun yaşamadım burdan yamahanın parçalarının ne kadar pahalı olduıgunu görüyoruz plastik parçalar zarar gördü sadece bide herşeyini değiştirdik orjınali ile yani. şuan motoru 11.750ye satıyorum o kadar zarardayim ki anlatamam :DDDD

Merhabalar

Burgman 200 iyidir tavsiye ederim rahatlık istiyorsan boyun kısa ise tam senin kalemin, şehir içi pek sıkıntısı yok lastik çapı ufak, hız konusunda pek takıntın yoksa 15 küsür bin verilir bence, yok ben 185 üzeri boyum var uzun yolda basarım gaza, hafif rampada iki kişi olacağım falan dersen bir daha düşünürsün o vakit. İyi günler.

abs li - abs siz videolarındaki karşılaştırmalarda abssizlere vur ha vur vur ha vur...abartı videolar

he abs nin faydası yok mu illa ki vardır da bu kadar da olmaz sanırım

abs li - abs siz videolarındaki karşılaştırmalarda abssizlere vur ha vur vur ha vur...abartı videolar

he abs nin faydası yok mu illa ki vardır da bu kadar da olmaz sanırım

her motor kullanıcısı acil bir durumda 20 yıllık sürücü gibi fren yapamaz hatta çoğu motor kullanıcısı böyle durumlarda ön freni cart diye sıkacaktır o panikle. freni limon gibi ezme olayını ani bir durumda belki motor kullanıcılarının yüzde 95'i yapamayacaktır ve frene aniden asılacaktır. abs acemi bir motosiklet kullanıcı için duruma göre ölümle yaşam arasındaki sınırdır.

acemi değilsin diyelim sen ne kadar usta bir motor sürücüsü olursan ol gece vakti yere dökülmüş yağı mazotu farketmeyebilirsin yollar sulanmış olabilir kamyondan çamur dökülmüş olabilir ve sen ani bir durumda böyle bir zeminde freni sıktığın anda abs varsa kurtarma ihtimalin yüksektir, abs yoksa yerleri öpme ihtimalin yüzde yüze yakındır. şimdi ne kadar önemli olduğunu umarım daha iyi anlamışsındır. insanlar motorda abs nin önemini bilseler abs siz motor almazlardı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar